ahojte!

21.12.2007

dobré ránko všem! kdo jste četl mé blogy ze včerejšího večera vězte, že opravdu všechno neskončilo. Vůbec jsem nemohla usnout. Šla jsem spát ve čtvrt na tři. Když jsem se do půl jedné převalovala, vstala jsem a šla psát dopisy. Pak jsem do pelíšku zalezla a usnula až když odešel Marek v půl čvrté do práce. V půl sedmé jsem zase vylezla, protože jsem eměla slepené cukroví a holky si chtěly vzít něco do školy. V noci jsem je nechtěla budit mícháním krému. A aby málo nebylo, den jsem zahájila tím, že jsem se strašlivánsky pohádala s mým klientem. Dělá ze mne poslední měsíce jen hlupáka a já mu to dneska z plných plic řekla. Taky jsem mu řekla, ať si klidně najde jiného dodavatele. Že ze mne stejně dělá poslední rok jen hlupáka. A ono to tak je. Jsem nějaká citlivka a reaguju, jak bych za normálních okolností nikdy nereagovala. Nevíte, čím to je?? :-)))

Tak Bozenko,me se dneska zase po dlouhe dobe spalo naprosto uzasne.Jak uz jsem psala vcera,ten muj nebyl doma a tudiz jsem mela celou postel pro sebe a nejen postel ale i dve periny.Nikdo me nebudil ze chrapu.To byla nadhera.Sice sny nic moc,zdalo se me ze jsem se pohadala s moji hodne dobrou kamaradkou ale taky se me zdalo o Monci a o Jankovi.Bydeli spolu a ja je sla navstivit.No hovadina:-)

In reply to by Zuzana.Picmouse

To jsem ráda, že je Ti fajn. Dneska ještě přijede k tátovi ségra s rodinou. Přijede, zbuzeruje a odjede. zase jen zkontroluje, co jsem udělala a neudělala a co by udělala líp a častějc.... :-(((( fujky, vůbec se netěším!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka