Hlášení místního rozhlasu poprvé :-)))))

15.06.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak jak se máte po víkendu? Já jsem si ho vcelku užila, v sobotu jsem byla na nehtíkách, zašli jsme si s miláčkem na baštu a pak se mi teda udělalo děsně blivno večer :sick: .... asi mi něco nesedlo, myslela jsem, že budu i blindit, ale nakonec jsem to ustála a pak zaspala :s: ..... včery bylo nádherně, takže jsem se slunila na terásce a nic nedělala :\x: jsem děsnej lenocho :c: ...... teplotka se zatím drží, příznaky žádný :D ani se moc nechci pozorovat..... :n: jen mám děsně citlivý bradavky a co je teda divný skoro žádnou chuť na sexík :jawdrop: ale to všechno může po ovulce, jelikož to byla moje první, tak nemůžu srovnávat :? doufám, že jste se měly všechny báječně a doufám, že všem co čekáme mrchu o víkendu se to vyhne velikýýýýýým obloukem :qu: :one: mějte se všechny krásně a snažílkování a těhulení zdar :|-|:

http://www.fertilityfriend.com/home/24358a
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=7

Ahoj lulu,graf vypadá dobře :D Taky čekám za pár dnů mršku,ale ty jí nedostaneš beruš nesmíííš :n: :n: :n: :n: :n: :n:

No teda Lulu, to vypadá oprvadu velice ale velice dobře, takže ťukám na zuby a držím všechno aby se zadařilo a ty nám o víkendu ukázala pořádnou dálnici....

In reply to by lulubar

No tak na to mysli a snaž se klepavku omezit.... :-D taky nemám ráda zubaře brrr. minule jsem se z čekárny sbakila a šla pryč.... :-D musí nám to už sakra vyjít a jestli ne tak už si od dr. nechám napsat doporučenku do CARu....

In reply to by gejbi

Gejbi pokusím se... mám kaz na osmičce a jdeme se tam zrovna s manžou zaregistrovat, takže utéct nebudu mít kam :s: .... a do CARu už chodím, takže když to nevyjde, tak budu akorát tak smutná, naštvaná a kdovíco a budu muset znovu na celý kolečko s clostíkem.... ale co se dá dělat :?

In reply to by lulubar

No třeba se hned na poprvé zadařilo... chi to by bylo supééér třeba se na tu aši snaživou "trojku" usměje štěstí co? No já bych se chtěla pak domluvit s dr. že bych chtěla IUI prostě klidně bysme si to zaplatily,ale prostě ať už něco.... nbeo fakt mě klepne... stejně tu rudou mrchu cítím v kostech... ku...

In reply to by gejbi

Gejbi taky se pomaličku připravuju na to, že to hold nevyšlo.......ale tak u mě je to opravdu první měsíc s clostíkem a clostík krásně zabral, takže paráda...... :one: ale tobě přece gejbi už něco jako IUI dělal doktor ne? Jediný rozdíl je podle mě v tom, že na IUI vyberou reprezentativní vzorek spermoušků :s:

In reply to by zdenulinka

Já ti ani nevím Zdeni, ale vždycky spíš než smutná, tak jsem taková rozlobená, nevím jak to popsat :s: .... některý holky tu brečí nad negativní testem a já se rozčiluju no :s: ...... no to víš, ta cesta ke clostíku byla krušná a za chvíli to bude rok, co se snažíme a z toho roku je to první měsíc, kdy se nesnažíme naprázdno :( tak je to takový smutný no..... :O

In reply to by lulubar

není to smutný, je to radostný, že už konečně oba fungujete, jak máte. to by v tom byl čert, aby to nevyšlo. a gejbince taky. já si nějak tentokrát ani nepřipoštím, že by to nevyšlo. o to víc mě děsí, jak budu reagovat, kdyby ta červená koza dorazila :00:

In reply to by zdenulinka

Jo tak když to bereš z této stránky, tak je to fakt radostný :qu: já to beru tak, že to horší období "nesnažení" je dávno za mnou a teď už mě čekají jen ty pozitivní zprávičky.... :one: jsem zvědavá kdy mi přijdou první zaručené "příznaky" těhu a kdy se začnu každou minutou pozorovat...... :s: a ty nemaluj čerta na zeď, tento týden bude prostě dvoučárkový a basta :\x:

Ahoj Lulu, vypada to hodne nadejne, tak budu drzet palce, aby ms neprisla a ty jses pochlubila s //!!!! Moc ti to preju!!! :a: :k:

Ahoj Lulu, to jsou moc dobré zprávičky. Je fajn, že jste si víkendík užili.
Teplotka vypadá nadějně. Skoro bych řekla že tam byl implantační pokles. Moc držím pěstičky, aby se ti mrcha vyhla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka