Otáčení na bříško

13.06.2009

Kdy se vám děti poprvé začaly otáčet ze zad na bříško? Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, Natálka to prvně udělala přesně na pětiměsíční narozeniny.... Podle tabulek to mají zvládnout do 6 - 7 měsíců

Ahoj,
nase Dorotka se pretocila na brisko v cca 4 mesicich... Holky mi prijdou takove zvrtnejsi nez kluci:-)

Ahojky tak naše Neli se začala otáčet na bok ve 3.měsících a 2.týdny na to už byla na bříšku, takže teď je docela problém jí udržet při přebalování na zádech, takže si to zatim užívej dokud je čas :s:

Ahojky.Našemu Honzíčkovi je ve středu 7 měsíců a poprvé se mi přetočil 9.6.je to lenoch.A te´d to teda pořád.:-) Už sem měla strach,že to dělat nebude.takže náš to začl dělat až skroo v 7měsících.Ale zpět mu to nejde ještě.Pá Jana a Honzíček

Ahoj Lízátko. Natalka se začala otáčet asi tak před měsícem, plnou otáčku asi před třemi týdny. Jestli se ti neotáčí tak si nelam hlavu. Má to umět až v půl roce - nejdřív. Pokud to bude umět a v šesti měsících a půl tak je to taky v pořádku.

ahojky naše Johanka už ve 2,5m na bok,a asi od 4.m na bříško...ted už i zpátky.budeme mít 19. 5.m,ale zase pozdě koníčkovala začla přesně ve 3.m,každý mimi je jiný..jak koukám:)

Matějovi jsou dnes 4 měsíce :k: :k: :k: a nacvičujeme to, nožičky k bříšku a pak jemně postrčit na bok a on se začne přetáčet, pak už jen "píchnu" prstem do zadečku a je tam. Ale samotnému se mu ještě nechce. Mysklím, že tak do měsíce to ale už zvládne.

Poprvé tak neurčitě na 3 měsících.Bude nám 25,6, 4 měsíce a už se přetočí několikrát za den ale sudy ještě nevalíme.

4 mesice a neco. Ale kazde mimi je jine, takze to tolik nemer. Mely by to umet v 6 mesisich pres obe strany. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky