Vstup do 19.týdne

13.06.2009

Ahoj holky,tak zase něco málo napíšu.Dneska jsme 18+0,takže krásně vstupujeme do 19.týdne.Bříško už se nám pomalu zakulacuje,i když to pořád ještě vypadá trochu jako špek. :s: Pořád ještě nenabírám,tak už mi to začíná být divný.A to fakt jim.Občas bych řekla,že pěkně žeru. :a\|: Za pár dní nás čeká ultrazvuk,tak se strašně moc těšim,až toho kulíška uvidim. :\x:
Dneska jedeme vegetit na chatu,tak snad se nám nezkazí počasí.Mějte se moc hezky,holčičky a pa pa :a:

to jsme na tom úplně stejně. Jsem z toho už trošku nervozní, jestli je mimi v pořádku. Já jsem 16týden, ani kilo nahoře, bříško jak u tebe, spíš takovej špíček (trošku větší). Já jdu na kontrolu až ://: 25.6. Snad i když nepříbírám a bříško mi neroste, tak se mimískovi u mě líbí.. :\/: No musím vyčkat.. Měj se krásně a snad se dočkáme.. Hezký víkendík.. :k:

taky jsem se těšila od začátku, až mi povyroste bříško, ale teď končím 23 týden, a někteří lidi, si myslí, že už jdu rodit(čekám dvojčátka), v pase mám 94cm, a to jsem byla vždy hubeňour. Píšu to jen proto, žë já teď závidím Tobě, že Ti pupíček jen "vykukuje", já už si nevidím ani.... a na špičky nohou jen stěží:), večer jsem unavená a to jsem teprv za půlkou, tak si užívej "špíček", a nebuj pupíčku se jistě dočkáš:)

Přeji krásný víkend na chatě!!!papa Jitka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka