Spaní v jiném prostředí?

12.06.2009

Ahoj všichni, mám dotaz jak vám děti spí v cizím prostředí? Malá už se naučila usínat sama, ale jen doma. Pořídila jsem jí spací pytel, ale protože pořád háže rukama, tak je má ještě obalené plínkou, to musíme taky odnaučit. Ale problém je když jsme někde na návštěvě nebo na chatě, tak nemůže sama usnout. Asi se bojí v jiném prostředí. A ještě dotaz, kolik vám spí děti přes den v 9 měsících. Adélka spí přes den 1,5 dopoledne a 2 hod odpoledne.Vyžaduje víc spaní než když byla mimčo. Ahoj Věrka

ahoj, poprvé spal jinde asi ve 2 měsících a byl to teda děs, ale pak už v pohodě. dvě noci jsme spali v hotelu, to měl sebou cestovní postýlku, ve které je zvyklý z obýváku a pak spáváme u babičky. dokud byl malý, tak chrupal v kočárku, teď už tam má půjčenou postýlku, tak je to lepší, ale vždycky mu pro jistotu beru něco z "domácí" postýlky, aby tam měl něco známýho, třeba povlečení. teď to vypadá, že už budeme muset sebou vozit šmudlacího medvídka :s:
spáš máme problém s probouzením :-( to vstává už před šestou (doma po osmý)
no a v 9. měsících spal dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne.....jo, to bylo zlatý. mám pocit, že ještě lepší, než když spal sice hodně, ale nepravidelně. v tomhle období to byla taková jistota, v deset zalehl a vzbudil se v poledne....po druhý zase zalehl a po čtvrtý byl vzhůru........jéje, to byly časy :s:

Ahoj, tak já tohle právě taky řeším, protože mně malý (8 měsíců) spí v cizím prostředí hrozně. Nejde mu vůbec zabrat, tím, že jsem tam s ním už vůbec, ale samotný v neznámým prostředí řve. No a když už konečně usne, tak se pořád budí, takže je to stejně na prd. No většinou jsme po takovýhle návštěvě oba druhý den nevyspalí, malej je pořádná protiva a ještě aspoň den se z toho léčí...:-( Takže já už se tomu i vyhýbám, což mě teď na léto dost štve.

když jsme byli někde na návštěvě a spali v cizím prostředí, většinou jsem u malého počkala, až usne a spali jsme v jedné místnosti, aby když se v noci probudí, nebyl vyděšený, kde to je....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka