Třepání hlavičkou do prava do leva - proč to dělá?(jakoby nenenene)

10.06.2009

Ahoj holky,mám dotaz,a asi trochu divný,ale i přesto se chci zeptat,jestli vaše mimča někdy z ničeho nic netřepou hlavičkou do stran-do prava do leva,(jako kdyby dělali nenene)?Malá to občas udělá,někdy v leže,někdy v sedě.Je to měsíc co jsme byli na ušním,tam nám řekli,že má malá zalehlé ouška,tak myslíte,že by to mohlo být tím? jinak nenenene to asi nebude,to jsme ji neučili.Díky moc všem Petra a Naty

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak ten náš Domisek to dělal taky i když ho švagrová držela v náručí a podepírala mu hlavinku točil sní jak pominutý a doleva doprava pak někdy i v leže a ted mám pocit, že už to přestal dělat, tak ono se to časem u nich asi upraví, kdo ví co zkouší...:)

Jo tak ta naše to dělala taky, ale vypadalo to spíš jako třas. Hodně rychle a bylo to ve spánku a sama sebe tak budila. Pak plakala a zase usla a tak celou noc. Druhý den doktorka prořízla zoubek.
Pak už dělala takový to nenene a byla to už jen hra. A po čase to přestala dělat a už dělá jiný blbiny.

Ahoj Peto, tak moje Emmicka to take obcas dela, pripada mi , ze kdyz je unavena... a muj synovec to take delal pravidelne pred usnutim... :), tak neboj :)
Ahoj Lenka a Emmicka

Ahojky, Peti. Můj bráška tohle dělal před usnutím - uklidňovalo ho to. Dělal to snad do pěti let, pak to přestalo. Jestli je to ono, to nevím. :? Jinak je úplně normální.....občas. :s: :s: :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky