holka či kluk?jakáje jistota??

10.06.2009

ahoj těhulky a mamči,
byla jsem v 18 tt na 3D ultr.a tam jsme jasně viděli pipinku malé s tím že je to na 90% holka říkala dr.
tak mě zajímá jestli má s tím někdo podobné zkušenosti že to byla téměř jasně holka nebo kluk a pak se narodil opak..-)Přítel pořád doufá v chlapečka i když já si myslím že z 3D je to jasné.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mě prvně řekli holčičku, pak o tři týdny později chlapečka a toho nám pak potvrdila i plodová voda...:)

Ahojky naši sousedi čekaly celé těhu chlapečka takže nakupovaly vše do modra a klučičí i kočárek mají barvy pro chlapečka a domů si odnesly Karolínku v modrém oblečení .mě na 3d ultr.říkala dr.že když je vidět holčička tak to většinou holčička je pletou se většinou u kluka když má třeba holčička špatně stočený pupečník a vypadá to že tam je pindourek.

mně potvrdili 3 doktoři nezávisle na sobě holčičku, takže to byla na 99% holčička (a byla). Ona se pěkně ukazovala :s:

Ahojky, no tak mojí kamarádce do poslední chvíle říkali, že je to na 90% kluk. No a narodila se holčička.
Asi to není nikdy stoprocentní z utz. Každopádně já se taky hlavně proto nechám překvapit a nakoupila jsem takové neutrální barvičky. Žlutá, oranžová, zelená, bílá. Až se to narodí, tak pak už půjdu buď do růžové nebo do modré :)

ahoj,no já myslím,že na velkém 3D se snad nespletou,já byla ve 20TT na genetickém UZ a měl by to být chlapeček,mudr říkala,že to je 100% kluk!!!a můj mudr mi to ve 30TT na malém UZ potvrdil...v neděli mám termín,tak jsem zvědavá,ale doufám,že se nespletli,jinak budeme mít modrou holčičku... :///: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky