Kojení X sport ???

10.06.2009

Ahojky holky, mám 5 měsíců po porodu a stále 5 kg nahoře oproti předtěhu. Mám doma Orbitrek, chtěla bych na něm tak 3x týdně 45 minut "běhat", jenže jsem slyšela, že pak miminkám nechutná MM, páč se do toho něco vylučuje (snad kys. mléčná???). Myslíte si, že se na to mám zatím teda vykašlat?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tomu neverim ja sportovat budu a napr . moje sestra sportuje od sestinedeli a koji uplne v pohode uz rok a pul...

Já myslím, že pokud se nesedřeš úplně domrtva, tak miminku mlíčko chutnat bude. Já už kojila v posilovně v pauze mezi rozcvičkou a cvičením, tep jsem měla kolem 130-140 a Vojtovi chutnalo moc. Po cvičení kojím pravidelně, tak 3x týdně a nikdy nebyl problém. Taky pauzy mezi kolečkovýma bruslema jsou v pohodě. Takže 45 minut běhání asi taky neuškodí :a:

orbitrek, respektive jeho obdobu doma mam taky a cvicim od konce sestinedeli a vsechno v poho. Kdyz nebudes chtit lamat svetovy rekordy, tak vam to nemuze ublizit. papa a sportu zdar (akorat se mentalne a fyzicky pripravuju jit cvicit) :s:

Musíš cvičit tak, aby se tam ten laktát nedostal, čili tempem aerobním, čili tak, abys byla zadýchaná jen natolik, abys u toho byla schopná normálně mluvit, čili raději pomalu a dlouho, než krátce a intenzivně. Tep bys měla mít kolem 115/min. Dokud pracuješ aerobně, žádný laktát se netvoří. Ale jakmile budeš cítit druhý den svaly, či dokonce by bolely = to je ten laktát, co dělá bolest svalů, a jde do mléka a to prý nechutná.
Mnoho zdaru! Taky se těším na cvičení! :)

Ahojky, ja cvicim od 5 tydnu maleho, beham, jezdim na rotopedu a papa, jak divy;-) a to mu tahne na sedmy mesic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka