malo ji?

09.06.2009

Ahojik maminy... tak se chci zeptat, prijde mi, ze ta moje mala prdelka malo papka... Jsou ji 4 mesice a posledni tyden ji staci papat 4x denne tak tech 200 ml, s tim, ze mi vubec nepije / nechce ani vodu a ani cajiky... Pristi tyden teda chceme zacit prikrmovat, protoze nekojim, ale neprijde vam to malo? Vzdyt ji jako ja 4x denne...

Kliknutím vložíte smajlíky:

myslim,ze to je dobre.Nam je 4,5mesice a pijeme trikrat denne 120ml-vic mi nevypije obcas 150ml a to uz musi byt a 2xdenne prikrm 125g -nejaky caj a vodu,ale to se nepocita,to neni na hlad a nepribira se po tom.Jinak podle tabulek uz by mela pit 180ml a zachvili 210ml.Mame 6200g.Jinak by mela vypit 150ml na kg sve vahy a den-takze mi bysme meli pit nejaky 930ml coz by nevypila ani nahodou max.720ml

Důležité je, kolik váží. Matěj má něco přes 5kg a 4 měsíce bude mít v sobotu. Baští pořád 7x denně, tak 100-130ml. Prostě víc se do něj na ráz nevejde a asi mu to vyhovuje to mít takhle. Těch 800ml by odpovídalo váze cca 5,5kg, ale do tabulek se děti nacpat nedají.

Ahojky,moje malé je 3,5 měs a papká sice 5-6x denně ale dělám jí mlíčko ze 150ml vody a téměř nikdy to nevypije celé.Nechává tak okolo 60ml.Ale je to tůzné někdy jen 30 a někdy klidně i 100ml.Papá často ale málo.

Ahoj tak me to prijde uplne normalni, me taky dceruska pije 4x denne tich 200 ml takze ja si myslim ze se nemusis nervovat,pokud nechce vic,nenut ji do toho.Potom by se ji mohl roztahnout hodne zaludek.Ja taky nekojim.Vnoci se mi mala nebudi spi mi od osmi do rana do pul osme.Jinak krmim v devet rano v jednu v pet a v osm,po ctyrech hodinach + mi teda vypije 125 ml toho cajiku nebo stavicky.Ja si myslim ze je to v poradku uvidis co ti napisi holky. :a:

Nepapá málo,každé dítě je jiné. Přibírá? To je základní ukazatel. Třeba můj kluk 4 měsíce a pár dní papá 2x 210 a 3x 180,do toho čajík,třeba i dcl,ale to jen když je opravdu horko,nebo ho bolí zoubky a je nevrlý. No,ale Kubík je fakt žroutík,on i při kojení strašně moc přibíral 1680 za měsíc a potom zase něco přes kilo,už jsem ho vůbec neutáhla,ale při kojení nechtěl příkrmy,i když měl hlad. Jo a ten čajík,ze začátku je to normální,že ho mimča plivou a tak,chce to vyměnit třeba savičku a zkoušet a zkoušet,stačí třeba jen 10,ale je třeba mimča připravit na letní dny,kdy to bude nutné. No,ale zase na druhou stranu,pokud ti papá o jedno jídlo míň,tak bych do čajíku možná i netlačila. Jo a jak ti spinká?Celou noc?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky