Náš domeček v listopadu..

19.12.2007

Toto jsou úpravy, které od července stihl..

In reply to by osklive.kacatko2

Tak to bys mu měla domluvit. Ale je to těžký. Já to znám od vlastního chlapa. Když jsme opravovali barák, tak toho měl taky moc. A já se bála, aby se nezničil. Teď toho už naštěstí nemá tolik a kolem Vánoc bude mít i pár dnů volných, tak jsem ráda, že si odpočine. Ale stejně se pořád o něj bojím a teď, když čekáme rodnu, to je ještě horší :-/

In reply to by cheshire.cat

To ten můj neustále prohlašuje, že až se malý narodí, budeme se v noci se vstáváním střídat, prý, abych toho neměla moc..Tak jsem mu dnes z legrace říkala, to je skvělý, já budu celý dny chrápat a ty si můžeš dát "třetí" směnu...jednu v práci, druhou na baráku a třetí u postýlky:-)
Tak se tomu smál a říkal, že stejně bude vstávat, že tohle mu nezakážu...

In reply to by osklive.kacatko2

Alexandra růžovýho a je to hroznej rozmazlenec. A hlavně je na příteli zavislej. Ráno, když vstává do práce, tak Alex ješt chrápe, ale jakmile ho uslyší, tak za ním ještě ve tmě letí a nechce ho do tý práce pustit... :-)

In reply to by katlen

ne nadarmo mi říká, že bych takovýho druhýho těžko hledala:-) asi má pravdu, ale když ho chci naštvat, tak mu řeknu, že je neponaučitelnej pohádkář, a že na to jednou dojede... Že teď na mě hraje pohádky, snaží se a já si na to zvyknu a už to bude muset tak dělat pořád...
To se urazí, že jestli si myslím, že na mě něco hraje, tak ho neznám a dělá jak urputně sleduje televizi...a přitom čeká za jak dlouho za ním přijdu:-)

Týýý vado tak to smekám je šikulka.Tak at to tak pěkně pokračuje i nadále ano?Bude to krásné hnízdečko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky