kvasinky II. :(

09.06.2009

dobré ránko, těhulky... tak jsem celou noc oči nezamhouřila, kvasinky si dělaly co chtějí, navzdory Canestenu i bílému jogurtu. Takže za chvíli frčím k Dr., jedu dnes poprvé k tomu novému, tak snad mě vezme i když jsem neodhlášená u té mojí můry. Tak mi držte palce, snad mi ukáže i prďolku malýho :h:

Tak jsem doma. Pan Dr. je úplně suprovej :qu: vůbec se to s tou mojí můrou nedá srovnat. Hned mě vzal, příště si akorát dovezu nějaké papíry od můry a odběry a tak si už udělají tady. Prďolku jsem neviděla, říkal, že mě nechce trápit, když mám ty kvasinky, napsal mi nějaký globule na noc, speciálně pro těhulky, že se nemusím ničeho bát. Za 14 dní jdu na kontrolu jako obyčejně, tak se šíleně těším :h: Doufám, že dnes už budu spát líp. Jsem tak ráda, že jsem se odhodlala od té můry odejít. V těhu fakt člověk pozná kdo se o něj stará a kdo věci moc neřeší. Spadl mi balvan ze srdce :\x:

pokud ti můžu poradit tak na kvasinky skus sušene brusinky ;-) jsou protizánětlivé hlavně na spodek takže sněs denně trošku a snad ti to pomůže,já už mám od kvasinek pokoj právě díky tomu a to jsem jima trpěla asi dva roky skoro v kuse

ahojky mě na to doktor předepsal tablety clotrimazol...asi ve 14tt a pomohly mi,od té doby mám klid. V letáku je napsaný,že by se v těhu neměly používat,ale Dr. říkal,že to píšou u všech léků a že něčím se to vyléčit musí a že daleko horší by to bylo,kdyby se to neléčilo. No hlavně že pomohly :)

ahoj, s kvasinkama je to trošku boj na delší dobu, někdo radí zavést do pochvy jogurt, ale tohle mi dr. nedoporučoval, prý to v těhu není dobré. Já začla každý den jíst bílé jogurty neslazené a pít buď podmáslí nebo actimel, párkrát jsem se mázla clotrimazolem. Doporučuje se omezit sladké, nepít černé čaje a kávu, atd., zde je odkaz na protikvasinkovou dietu: http://www.imunotop.cz/kandidoza.html.

In reply to by hushidlo

vím o tom, bohužel, své :\\: loni jsem X-letech chronických kvasinek, podstoupila autovakcinaci na imunologii, to jediné mi zabralo, jinak jsem zkoušela naprosto vše, od listopadu 08 jsem zdravá, ale teď v těhu se to zkrátka rozjelo. Ale prý na to v těhu trpí hodně těhulek. Moje Dr.mi předepsal vaginal.tbl., který se nesmí užívat v těhu, takže k ní už jít nechci. No, uvidím, co mi pan Dr.řekne..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky