Byla, je anebo bude? :-)))) aneb moje ovu klapka první

08.06.2009

Milý deníčku a všechny holky :),

tak se hlásím z prosnaženého víkendu :s: jen nevím, jestli ovulka byla nebo teprve bude, takže prosím prosím o radu ;) já myslím, že v rozmezí včerejšek a dnešek byla/bude :D ....... v pátek a v sobotu jsem měla hlen "bílek" ale vážně až ke kolenům :jawdrop: to se mi ještě nikdy nestalo..... a bolelo mě hoooodně bříško.... v neděli už nic, bříško trošku pobolívá, hlen není téměř žádnej....... teplotka stoupá, tak doufám, že se mi ovulka brzy potvrdí :\x: .... snaženíčko bylo :|-|: a pořádně jsme si ho užili a když bude chuť, tak to ještě dneska a zítra pojistíme :s: mějte se všechny moc kráááásně a hlaste samé dobré zprávičky :a: :ooo:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=7

Vidím ji dneska, pokud zítra bude BT výš a udrží se :) bílek je před ovu ještě. Dnes, takže snad byl včera/v noci :|-|:

Ahojky Lulu, ovulka byla podle grafu v sobotu a je hezky prosnažená, takže ti přeju moc moc aby si se přesunula za pár dní do těhulek.

Ahojky Lulu, ovulka byla podle grafu v sobotu a je hezky prosnažená, takže ti přeju moc moc aby si se přesunula za pár dní do těhulek.

Ahojky Lulu, myslím si že právě probíhá ovulka. Každopádně i kdyby byla zítra, tak jí máte koukám hezky pojištěnou. Myslím si, že spermouškové si hezky na vajíčko počkají a pak už jen hurá a jsou tam //.
Moc držím pěstičky.

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, děkujuuuu :c: .....u nás je chuť pořád, takže jistit se nejspíš bude :s: ale z hlediska oplodnění už to nemá moc smysl..... hlen téměř žádnej, čípek zavřenej, takže by se spermoníci stejně dovnitř nedostali.... :n: bude muset stačit to, co tam už je :\x: díky moc a budu informovat :a: :ooo:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky