KLMM - 5 měsíční poradna

07.06.2009

Ahojky ledňáčci. Tak se po víkendu konečně dostávám k tomu, abych vám napsala, jak jsme dopadli ve čtvrtek v poradně. Už nám bylo totiž 6. 5 měsíců, to je mazec, jak to letí. Dostali jsme třetí dávku Hexa a Prevenaru, a samo zase hroečka. Ale opět 24hod po očkování vše OK. Naštěstí. Malá přibrala za měsíc 500g, s čímž byla Dr. moc spokojená. Vážíme 6200g. Ptala jsem se Dr. jestli bychom neměli chodit na rhb., že se malá přetáčí jen na bok, ale na bříško zatím ne. Vyvalila na mě oči a povídala, že lenoch rozhodně není, že má ještě dost času a ať jsem ráda. Tak mě to uklidnilo, protože Dr. mám hodně pečlivou. Zoubky ještě nikde, což mě též netrápí, aspoň nemám rozkousaná prsa. Jinak dál máme kojit jen s polední zeleninkou.
Mějte se krásně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

neboj ona to vsechno dozene :one: .JJ mas pravdu leti to hrozne,ale uz se nato tesim az trochu povyrosteme,mozna mi to pak bude lito,ale moc se tesim az bude tapkat.Jinak zuby taky nemame,ale uz si vzdycky myslim,ze tam neco bude a prd,jen slinta,je protivna,ale zuby nikde :n: .Pretacime se uz dlouho,ale jen na pravou stranu,takze ted ji stimuluju na levou,protoze ona se i vic otaci na pravo a hlavu porad taky cpe na pravou,zatim teda na rehbo nechodime,uvidime co nam rekne za 14dni.Jinak vahu mate peknou my meli ve 4.mes 6170g takze na 5 uz budeme mit kolem 7kg a to se pronese. :00: Ted jak je mala casto uknourana,tak chce nosit,tak mi tech 6kg fakt staci :s: ,ale oni ji nekdy nebavi nic ani nosit ani hrat,tak to je pak teprve na palici,vzdycky uz se tesim,kdyz po takovym dni supajdi do postele :s: .Horecky jsme teda nemeli,nastesti,ale zaitm mame jen jednu hexa,tak se uvidi.Tak se mejte papa :a: :a:

ahojky Evulko, to jste šikulky s tím přibíráním - tak vidíš, že to je v pohodě. A s tím přetáčením, Naty se mi přetočila přesně na 5měsíčniny poprvé a teď zase stávkuje, udělá to jen nahatá na přebalováku, ale už jí to jde pěkně. Jo a očkování jsme taky odnesly horečkou, měla jsem o ní docela strach, ale druhý den v pohodě. Zoubky taky nemáme a kojíme (i když bych se s těma jejíma scénama u toho na to nejradši vykašlala), no a v noci nespíme (z toho už jsem fakt groggy, byla jsem zvyklá, že dá aspoň 6 hodin v kuse a teď nic:( ) Tak se mějte moc hezky a Natynce posíláme pusinku.

ahoj,tak to jsi mne taky uklidnila,30. nám bylo pět měsíců a přetáčí se taky zatim jen na bok,na rehabilitaci chodíme,ale od třetího měsíce,kvůli to mu že ještě moc nedržel hlavičku,teď už je to ok,ale chodíme tam dál,protože je malej hodně dlouhej a proto se mu hůře ovládá tělíčko,papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka