Zase vaření...

07.06.2009

Holky pojdme si sdělit co dnes bude dobrého k obědu u vás?Já budu dělat bramboráčky s uzeným a se zelím :a\|: :hu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my budeme mít zapečený kuřecí řízky, jsem lenoch, tak dnes jen od Maggi-smetana s cibulí. a k tomu asi udělám nudle. A zítra asi francouzský brambory, nam,nam.

tak já s malým máme dneska ještě maso na zelenince s bramborem nebo s bramborovou kaší a manžel je u rodičů a tam netuším, co budou mít k obědu, ale hlásil, že přijede až po obědě...papa a všem dobrou chuť.

In reply to by lynx001

taky nakonec dělám těstoviny co dům dal.. :s: s cibulkou, olivama, kečupem, smetanou..a je to mnam mnam..ale i špagety došly..tak to mám radost.. :ww:
Manželovi večer udělám kuřátko..ale ještě nevím na jaký způsob..
Jinak jak ti to dopadlo včera..byla jsi v porodnici?

In reply to by Alfa

Já ty těstoviny udělala tak že jsem osmahla cibulku s gothajem osolila,opepřila a smíchala s těstovinama a nakonec polila vajíčkem a posypala sýrem a byla to taky véééélká mňamka.Nakonec jsem nikam nejela malá si dělala prdelky.Když to po sprše nepovolilo tak jsem se oblíkla že pojedem a jako na potvoru to povolilo tak jsem šla spát a dnes mě jen děsně bolí spodek jak je to tam našponovaný že jsem ráda když udělám pár kroků jinak bolesti se nekonají.Já přemýšlím co na zítra a nic mě nenapadá jelikož jsem ráda že stojím na nohách tak musím vymyslet něco rychlího u čeho nebudu muset stát.

In reply to by lynx001

:s: kuře do trouby co? :)
tak to je dobrý..to malá když viděla,že by jako měla jít už ven..tak radči vzala zpátečku.. :one: to bude taky kvítko.. :\x:
Já zítra dělám brambory s pažitkou a tvarohem..pro sebe..moje oblíbené..asi budu sama doma..a když ne..tak tatku odbytu kuřátkem.. :qu:

In reply to by Alfa

Asi to tak dopadne že šoupnu do trouby kuře a bude po starostech mno on si taťka něco vymyslí.Mno to bych si taky dala ale to by mě taťka vyhodil i s těma bramborama. :///: Já jsem říkala že to bude určitě tím počasím že hodila kvalt dozadu.Komu by se taky chtělo do zimy,že???Když u maminky je krásně teploučko. :one: A pochybuju že dnes se něco bude dít je klídeček bez bolestí jen zase řádí jako tajfun.Už abychom to měli za sebou je to dlouhý a já už doma chytám nerva. :§) :'zz):

In reply to by lynx001

Já taky přenášela až skoro poslední den si vzpomněla..už mi plánovali vyvolávačku..tak se asi lekla..ale praskla mi voda až v porodnici..(na hajzlíku :s:..aspon sem nenadělala :s: )
Mě by taky vyhodil s bramborama s tvarohem a pažitkou..to si dělám pro sebe..a občas dám trošku holce.. }:)
No loni v tudle dobu bylo už počasí..no nádhera si to moc dobře pamatuju..v posledním stádiu těhotenství mi otýkaly nohy jako blázen..Když šla malá na svět byly 30C..
Jestli tě ty bolesti nechytly po tom hamingtonovu hmatu..nebo jak se to jmenuje..?

In reply to by Alfa

Ten hmat mě nejdříve udělali v porodnici jak jsem si tam poležela a odešla mě ta zátka přitom by se ten hmat měl dělat až 38-39tt a podruhý ho udělal v úterý na poradně můj dr.Ten se aspoň zeptal jestli může.Ale mám děsnej strach potom co jsem si prožila a co hrozí ta infekce moc se bojím o malou.Snad bude v pořádku.Ta nejistota je strašná.Dr.říkal že dokonce týdne by se to mohlo zadařit ale zatím to tak nevypadá do poradny jdu v úterý tak jsem zvědavá co mě řekne.Teď mě mainko pobolívají záda takže malá si zas děla prdýlky a nic z toho nebude už tomu nevěřím tak bych se nedivila kdybych ještě přenášela ale z důvody rizika té infekce mě to přijde divný že to tak nechají.

my budeme mít plněnou sekanou a bramborovou kaši...Jéé,ale ten tvůj oběd bych si taky dala :a\|: ,ale kdyby mi tak někdo bramboráčky usmažil...jak to cítím je mi špatně.... :jawdrop: :a:

In reply to by monke

A čím plníš tu sekanou nebo jak to děláš plněnou?Jo já bramboráčky mooooc ráda ale dělat se s tim těstem je děs....Už ho mám ale připravený a pujdu na to

ahoj, manzel se vraci z te panske jizdy, co jsme tu probirali, tak mu pripravim kure - pecene.
Uz ho rozmrazuju.
Kdyby mel nekdo z vas zajimavy receépt, tak sem s nim :-)
Diky

In reply to by roselini

tak u nás je dneska taky pečené kuře.Manžel by ho mohl několikrát do týdne takže si ho dnes objednal. Já ho klasicky nastříhám osolím,kmín,grilovací na kuře,máslo a šup s nim do troby.

In reply to by roselini

tak to by můj dostal jenom vývar. polívku .. protože není nic schopný sníst..nebere mu žaludek..
já dělám většinou kuře na stojánku nasolené..u nás by se jiné nejedlo..
Jinak třeba čtvrtky dej do pekáčku na to sůl, grilovací koření, zalej smetanou..a nech píct..

Ahojky, my budeme mít dneska zapečené brambůrky... francouzské brambory a lá co dům dal :s:
Danielle a Filípek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky