Tak a jsem v tom...:-D

07.06.2009

Ahojte!!! Dnes jsem zjistila, ze čekám miminko a ještě nevím, jestli mám mít radost. Je to moje první a nepřichází ve zrovna nejlepší chvíli. Já jsem koncem minulýho měsíce podala v práci výpověď a přítel ještě studuje na vysoké. Teď nevím, jestli mám zkusit stáhnout tu výpověď a zachovat se tím jak sviňa. Přítel z toho byl nejdřív takovej rozhozenej, ale teď už to s kámošema zapíjí a psal mi, že to zvládnem. Tak snad jo.
Je to supr, hrozně jsem se těšila, až to jednou přijde, ale zrovna teď... Ale jo, bude to boží!!!! Až na ty bolest, co mám v podbříšku... Auau
Mějte se moc krásně!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

gratulace!!! A ono to těhotenství přichází snad vždycky, v nejmíň vhodnou dobu nebo když to nečekáš :D - vlastní zkušenost :s:
Když jsem se dozvěděla, že jsem těhu, tak mě taky jímal děs, páč jsem byla v sauně, pak si dala láhev vínka...no jestli vyjde UTZ za dva týdny v pořádku, tak super, si řikám, že to dítě musí bejt odolný už jen proto, že je moje :s: :s:
A bolest v podbřišku znám, někdy 3-4tt, prý to je normálka - řikal doktor

In reply to by Demoniaque

Děkuju!
Teď už mám i po vyšetření a tak vím, že moje miminko má srdíčko a to byl takovej úžasnej pocit... Bříško už nebolí, zvracení ani nepřišlo, takže si to zatím vyloženě užívám. Hrozně se na to mimi těším!!!
I já blahopřeju k miminku!!! Hodně štěstí a zdraví Tobě i mimču!!! Paa

Ahoj tak především gratuluji k miminku. :e): Co se týká toho kouření, tak já to měla velice podobně. Poslední cigaretu jsem kouřila ještě když jsem čekala na výsledek těhotenského testu :( , protože jsem si říkala, já přece nemůžu být těhotná :||): , zpoždění mám často tak přece nebudu plašit. Můžu ti říct, že jsem z ní nic neměla, protože ty čárky se objevili tak rychle a cigareta ještě rychleji letěla do koše. Toto bylo 26.1. a od té doby jsem se cigaret ani nedotkla a nějak mi to ani nechybělo. :s: Sem tam sice chuť dostanu, ale nedala bych si ji kvůli mimi. :girl: Nebyla jsem, ale silný kuřák spíše příležitostný. S prací ti neporadím, každopádně je to blbá situace. :( Snad se ti to povede nějak vyřešit. :s: A to mimi za to určitě stojí a jak píšeš je to boží. :qu: :\x: :qu:

Gratuluju k miminku :qu: . Sice se vám zrovna nehodí, ale třeba by se vám jindy nehodilo o nic víc, tak se z něj radujte :°: . A s těma cigárama, hlavně, že už jsi s tím sekla a mimču to podle mýho neublížilo. S prací ti neporadím. Taky bych si připadala jako svině, kdybych jim zatajila, že jsem těhotná a nastoupila zpátky. Já jsem ale holt moc citlivka. Jestli ale nemáte prachy, tak babo raď. Možná si zkus najít nějakou brigádu nebo práci doma.

In reply to by Lucky78

Děkuju!!!
Ať na to koukám, jak koukám, už vím, že mám radost. Vždyť to bude úplně super!!! Já budu mít mimino!!! Hrozně se těším. Teď ještě, aby všechno klaplo, miminko bylo zdravý a v pořádku a já budu ten nejšťastnější človíček na svetě.
Jinak i já gratuluju k narození krásnýho Jakoubka!!! Už se to ustálilo, nebo je to furt chaos?

Teď jsem si vzpomněla, včera jsem byla na pivu - vypila jsem sice jenom půlku, protože mi nechutnalo - a vykouřila jsem spoustu cigaret. S kouřením jsem samozřejmě ode dneška sekla, ale stejně, nemohla jsem miminu nějak uškodit?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka