Lovela nebo Persil???Prosííííím poraďte

05.06.2009

Ahoj holky poraďte prosííííím.Nevím jaký prací prášek.Koupila jsem si Lovelu abych mohla vyprat věcičky na miminko mno a jelikož není zrovna nejlevnější tak s ní peru i naše věci aby v koupelně tím vlhkem neztvrdla mno a Lovela už dochází.Chci se zeptat myslíte že bych mohla koupit Persil sensitive PLUS s Aloe Vera že by se mě miminko potom neosypalo??Nebo mám raději ještě zůstat u té Lovely??Děkuju za rady.Ocením každou radu a zkušenost všech maminek.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já ze začátku prala v tekuté lovele, byla super a když byla Týnka větší, tak jsem přešla na práškovou a taky super. A když jsme začly se zeleninkou, tak jsem do lovely přidávala tide absolute + extra máchání a taky v pohodě. Tekutý persil sensitiv jsme taky měly a taky bez problémů. Ale pro novorozeňátko bych se v tom bála prát. Já mám hooodně citlivou pokožku, tak jsem nechtěla moc riskovat a raději jsem všechno zkoušela postupně

Já používám pouze Lovelu, a to už nám je 8 měsíců, normální prášek budu dávat až později...... :a:

Ono to máš jedno..ono je obojí pro miminka...na citlivou pokožku..ale radši bych volila lovelu..když je v akci tak bývá za 300Kč..za 9kg..to se mi nezdá moc peněz..

ahojky,tak já ze začátku jsem taky používala dětský prášek,jenže po pár vyprání to prádlo nebylo bíle. Vše mi zašedlo,takže jsem to riskla a začla prát v Persilu. No a paráda. Spokojenost bez problému. papa

Já mám tekutou Lovelu, ale už jsem zkusila i vzorek prášku, co jsem dostala, tuším to byl Tix senzitiv ..a malé to nic neudělalo. Asi je to třeba vyzkoušet.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

já začala prát v persilu cca po měsíci a je to v pohodě. Navíc narozdíl od lovely moc pěkně voní a opravdu vypere :-)

Ahojky,
tak podstatné pro rozhodnutí je jestli máte sklony k alergiím nebo vyrážkám.Moje děti jsou od narození OK a peru v normálním persilu.Lovela je sice šetrná,ale skvrny těžko vypere.Takže pokud je mimi v pořádku,tak si tím nelam hlavu a per v prášku,který normálně používáš.
Já fakt peru v Persilu,někdy přidám i odměrku vanishe a malá(7 týdnů) je úplně v pohodě.tak prádlu zdar :)

Ahojky,Peru v tom tekutým Persilu holkám skoro od začátku a nikdy se po něm neosypaly a vypere ti skvrny mnohem líp než Lovela.

Náš prďolka má velký sklon k alergiím a at. ekzému, takže taky peru v Lovele (tekuté) a cca 5 měsíců jsem dávala dvojité máchání. Teď už dvojité máchání nedávám, ale peru pořád v Lovele, až mi dojde, tak už budu prát v normálním gelu (teď mám Bonux či co, pak koupím Ariel) a uvidím. POkud bude třeba, budu dvojitě máchat, ale myslím, že to bude v pohodě, ten gel se vymáchá už při tom prvním máchání.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky