Divný stav po druhé hexa

05.06.2009

Mám takový hloupý dotaz. Natynka včera dostala druhou dávku hexavakcíny, v noci po ní dostala horečku, na pohotovosti mi dali čípek paralen (já idiot jsem si ho nekoupila), ale už je to dobrý, teplotka v normě. Usnula až v jednu ráno, vzbudila se ve čtyři na jídlo, byla vzhůru do půl šestý, pak usnula, v půl devátý zase papala a při tom usnula, to samé v 11 i v jednu a teď ještě pořád spí. Podotýkám, že je nespavec, tudíž je to neobvyklé. Dr. mi řekl, že reakce na hexa se řeší v případě, že dítě brečí 3 hodiny a nelze ho utišit, což neměla. a teď babo raď, vzbudit s nenechá, ale vypadá ve spánku spokojeně, tak nevím, jestli je v pořádku nebo ne..... měli jste taky takovouhle reakci na hexa?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj náš Lukášek dostal teprve první a byl po ní celej ospalej a hurt spinkal. Doktorka mi říkala,že některé děti pořád jenom spí.

Já jsem taky slyšela, že po očkování jsou mimča spavější. Bohužel tohle nás vždycky mine. My jsme měli zatím 2x hexu a 2x synflorix. Vždycky byl večer hrozně protivný a spal stejně. Ne-li míň.
Po tom druhém synflorixu to bylo horší v tom, že se jednou v noci zbudil a plakal tak dlouho (a tak strašně jak nikdy), že jsem mu nakonec dala paralen sus, i když teploty neměl. Podle mě měl nějaké ty křeče, jak psali. No a pak byl plačtivější ještě tak 4 dny a pak zase v normálu. Tak jsem zvědavá na ty poslední vakcíny, co to udělá. Docela mám z toho už strach, ale už jsme téměř ve finále. :a:

Ahoj, já jsem měla také vždy po očkování pocit, že je Haňulka spavější. Ono je to přece jen pro to tělíčko a organismus zápřah, tak se to projeví třeba i takhle. Nechej ji pěkně hajat, zítra bude třeba už všechno při starém. :)

____________________________________
KLMM - Klub lednových maminek a miminek
Fotky naší Hannelinky: http://picasaweb.google.com/a.valentova07/

ahoj.Mala po druhe Hexe byla ubrecea,otravena,hodne spava,a trvalo to 2 dny.Pak to bylo postupne lepsi.Je to normalni..

Kamarádka byla také na očkování a lékařka jí upozornila na teploty a na to,že bude mimčo ospale.Nech jí prospat a odpočinout bude v pohodě neboj.Ja také řešim mnoho věcí a jen se stresuju.Snad jsem ti pomohla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka