Může poloha mimi souviset s hořčíkem?

02.06.2009

Holky, kterým se ještě taky neotočilo mimi hlavou dolů...Víte co mě napadlo? Jestli to, že se nám ta mimča nechtějí otočit nemůže souviset s tím, že bereme hořčík (já ho beru už od 20. tt). Ta děloha tomu mimču nepomůže... Berete taky magnesium? Díkes

Kliknutím vložíte smajlíky:

také asi myslím, že to s tím nesouvisí, sice beru hořčík navíc kvuli křečím v lýtku a mimi je otočené špatně, ale četla jsem, že to má spousta jiných přičin proč tak je.. Někde jsem dokonce četla, že se tak otočí, když si ho nevšímáš.. tak jim budem muset domlouvat :)) Nebo má prostě nahoře víc místa, pokud máš malou pánev jako já. Císaře se také bojím, zajímalo by mě zda si při plánovaném císaři mužeš vybrat, zda bude narkoza nebo epidural a taky co je lepší.. Taky by mě zajímalo, zda to poznáme, jestli se mimisek otočil hlavičkou dolů. Já například nemám vubec žádný tlak na močák, takže běhaní každé 2 hodiny a malou vubec neznám. A minule jsem dokonce nahmatala hlavičku, byla nad pupikem, myslím teda že to byla hlavička, bylo to kulaté a dost tvrde.

Ahoj, já jsem magnézium dostala, ale brala podle potřeby, takže ani moc ne. No a nakonec se neotočil. Po operaci mi říkali, že měl omotanou šňůru kolem krku. Nám v kurzu říkali, že většinou mimi má důvod se neotočit. Buď ta šnůra, nebo špatný tvar dělohy, nebo mu zavazí placenta nebo chce jen na sebe upozornit.
Tak pa a ať ti to dobře vše dopadne. :a:

Já brala Magne B6 3 x denně 2 tablety a prďolka byl otočenej hlavou dolů už někdy ve 32. týdnu, pak se na chvilku přetočil hlavou nahoru a pak zase dolů... Myslím, že s magnéziem to vůbec nesouvisí.... :00:

No, to nevím, já nebrala magnezium, nedostala jsem ho, jen sama jsem si občas dala rozpustné.. a malá je hlavou dolů. Tak kdo ví? Já měla naprosto bezrpoblémové těhu, byla jsem v práci.

Ahoj, to si nemyslím, já brala 3x2tbl. od 24tt a cca od 28tt byl Matýsek až do konce hlavou dolů. Většinou, že se neotočí má nějaký důvod, kromě tvaru a velikosti dělohy, to může být i kratší pupečník.

myslimm si, že to vliv nemá, já teda měla kluka hlavou dolu snad celý těhu :s: no a hořčík jsem taky brala celý těhu. jinak to že se dítko otočí snad nemá za vliv děloha, ale to miminko, které se hýbe (ale i na jeho pohyb má asi hořčík vliv, protože asi tak od 36tt se nedoporučuje brát, aby mimčo nemělo uvolněné svaly a při porodu spolupracovalo

Ahojky,tak to asi ne.Já u prvního kluka nebrala magnesium celé těhotenství a kluk byl koncem pánevním,tudíž jsem šla císařem a teď u druhého syna jsem brala magnesium taky nějak od 22.týdne a ten byl hlavičkou otočený už brzy a taky tak zůstal,tudíž jsem rodila přirozeně. Nene,co doktoři říkají,tak jediná pravděpodobná příčina je to,že je buď děloha větší,že mají mimča víc místa a nenutí je to otočit se,nebo je miminko menší.To jsem teda jako jediné četla na doktorských diskuzích,jelikož mě to taky zajímalo ohledně prvního syna.

In reply to by Lara78

Ahojky,každopádně můžu říct,že přirozený porod je nádherný,je to ta nejúžasnější věc na světě,i když jsem ho měla dost těžký (34 hodin od prasknutí vody a poté mi pomáhali i vakuovkou,takže jsem byla hooodně šitá).I po tak dlouhém porodu,když jsem už měla Kubíka u sebe,tak do mě vešlo tolik síly,že jsem měla mojeho bobka hned u sebe,normálně jsem se o něho hnedka starala. Císař je prostě operace,takže jsem se po něm cítila dlouho vyčerpaná,bolavá,taky už máš na břichu jizvu,sice se po čase zlepší,vybledne a tak,ale přecejen je to jizva.Kdybych si mohla vybrat,jak rodit po třetí,tak se určitě nebudu rozmýšlet a půjdu rodit přirozeně,i když musím přiznat,že ke konci jsem jim chtěla až utéct,jak to bylo strašné. :s:

In reply to by kockral

Děkuji moc za odpověď. Já jsem byla hrozně zklamaná, že jsem musela nakonec na císaře. Já doufám, že příště to výjde a budu moci rodit normálně. Po tvém příspěvku se těším ještě víc. Díky. :a:

In reply to by Lara78

No,to ti věřím. Já jsem byla neskutečně šťastná,že se to nakonec povedlo,opravdu je to nádhera,dokonce jsem i mrkla na hlavičku,když vykoukl Kubík na svět,to byl šílený pohled,neskutečný,nikdy na to nezapomenu. A to taky bylo moje jediné přání,které jsem si přála celé těhotenství,aby byl malý zdravý a splnilo se mi přání porodit přirozeně,všechno se mi vyplnilo na jedničku,asi to bylo tou padající hvězdou,kterou jsem zahlídla!! :? :a:

magnezko beru, svagrova u obou deti, druha svagrova taky, kamoska co ted rodila taky a mimi hlavickou dole u vsech. Takze netusim, papa

ale porad se muze obratit, ja pry v mame sedela cele tehu a otocila se tesne pred porodem, vubec to uz nikdo nepredpokladal....

In reply to by DenyPu

No ja jsem 33tt a cekam dvojcatka ktere se porad otaceji i behem utz zmeni 2x polohu dr je z nich na vetvi a jak rika to jsou tam dve tak jsem zvedava do kdy se mi tam budou takhle motat a to beru magnezko take 3x2tbl.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky