Nemocenská nepřišla

27.05.2009

Zdravím všechny budoucí maminečky :\x: Holky, já bych potřebovala info ohledně nemocenské. Jsem od dubna na neschopence a ještě do teď mi nepřišly žádny lovky za duben! :r: Že by to posílali až ke konci měsíce, pořád doufám a kontroluju účet, ale stále nic..... Jak to chodí vám??? :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

asi záleží, kde pracuješ, nebo spíš, kam spadáte..... Já na Praze 2 a peníze mi chodí již několik měsíců na den přesně

Mě přišly penízky od pražské sociálky až poté, co jsme na ně podali stížnost a oznámili jsme jim to :-D .... jinak jsou laxní a je jim jedno, že člověk nemá z čeho žít.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Ahoj,mně teprve v pondělí přišla ošetřovačka na dceru za březen,takže mají velké zpoždění,tak klid.Z práce jsem půlku měsíce dostala a zbytek mi příjde nejdříve koncem června počítám!!!Je to strašně pomalé.

ahojky predpokladam ze jsi doma od zacatku dubna, takze , prvnich 14 dni ti plati zamestnavatel, takze ten ti to posle tak jak ti posilaval vyplatu.....potom musis donest listecek potvrzeny od dr. vasi ucetni a ta to potvrdi a do konce dubna musi - musela donest na socialku a ta na zaklade toho pak penizky vyplati ale cca 20.teho v mesici....pokud by to tam dali pozde ten listek , tak ti ty penize nedaji a dali by ti je az za mesic....ja osobne si na socialku ten listecek nosim sama a nedavam to pres zamestnavatele... jinak kdyz na tu socialku zavolas, tak za to nic nedas a oni ti presne reknou jestli penize poslali , prip poslou a kdy, maji to v pocitaci....
tolik moje zkusenosti

In reply to by Danzy

Danzy, mooooc díkec za radu :one: Od zaměstnavatele mi přisla výplatní páska s částkou 0kč. Takže zřejmě těch 14 dní zaplacené mi pošle až příští měsíc, nebo na to zapomněl :n: , no zeptám se... Ale je pravda, že já jsem papír od gynekoložky, že neschopenka stále trvá, donesla do práce až 10.5., takže nejspíš to opravdu vše pošlou až příští měsíc....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka