sex a porod?

05.06.2009

ahoj maminy,tehulky a vsichni, tak zrovna jsem koukala na net a cetla jsem si tam, jak je to ze sexem a porodem, jako jestli to fakt pomaha a pisou tam, ze jo, tak se ptam kolika z vas to pomohlo? ja jsem furt na sex nemela chut a tak mel manzel smulu, ale ted uz ji zacinam mit a tak by me zajimalo, jeslti mi to pomuze aspon tak, jsem sice teprve 37tt, ale tak to uz muzem zacit ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, u prvího těhu mi sex vůbec nepomohl. malýmu se prostě ven nechtělo. Mohli jsme to dělat i 2x denně a prostě nic. Ani po termínu. Nakonec nám pomohla bouřka :s:
Nyní jsem ve 38tt a rodila bych ráda. Změna počasí na mě sice působí-malá mě vždy děsně tlačí na spodek, ale to je vše. Dr. mi zjistila zase nějaké breberky a tak sexovat momentálně nemůžeme-až od středy. A to jdu ve čtvrtek do nemocnice do poradny..tak to necháme až na čtvrtek-je mi blbé sexovat a pak aby mě dr. prohlížel :sick:
Ale když to nevyšlo u prvního mimča, tak to může vyjít u druhého :a:

Ahoj tak ja se na to taky chystam. Jsem 37 tt. a porod ted by mi uz vubec nevadil. Nemaji to ti chlapi s nami jednoduchy, skakaji jak mi piskame. Ale v tomhle pripade to urcite uvitaji, takze hura do toho a dejte vedet, zda to nektere pomohlo uspisit porod.

Ahojky, jak jsem přenášela, tak mi doktor řekl abych měla sex že snad by se něco pohlo a ono nic, musela jsem jít na vyvolání

ahojky, jak už jsem tady jednou psala - od mladého šikovného gynekologa vím, že mužské sperma obsahuje látky, které porod usnadňují, urychlují a prý Kelti "skákali" na své manželky ještě při porodních bolestech.. :-) tak můžeš vyzkoušet :-)))

In reply to by hupssik

Tak s tím naprosto souhlasím mě to dr. taky poradil ža není důležitý ani tak sex jako to správné zakončení -sperma!!!
Uprvního se manžel bál ,ale u druhého si dal říct a než jsme jely do porodnice tak to zkusily.
druhý porod byl opravdu lepší a taky v tom hrálo rolyi lněné semínko.Tak to tentokrát zkusím stejně!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka