Holky ja bulim:(

19.12.2007

Pritel nema rodny list a jestli mu ho daji tak az v patek..ale pak uz jsou svatky a pak silvestr a ja se bojim ze kdyz porodim drive a nestihnem to na matriku aby uznal otcovstvi a dal mu jeho jmeno ze pak budu vypadat jak pobehlice:((Me to prijde tak hrozne lito..

Kikatko kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid, ja jak ted byla v ty porodnici tak jsme vyplnovali papiry pro matriku protoze jsme to taky driv nestihli.. normalne se tam uvadi jmeno otce, jen ma malickej tvoje prijmeni a to se da dodatecne zmenit . takze zadny otec neznamy ti nehrozi :-) skoro vsechny jsme na tom byly stejne, teda co jsme tam byli predcasne.. ja jsem ted doma a stejne na tu matriku nesmim protoze musim byt doma a jen lezet aby se mimi prece jen nenarodilo predcasne.. takze stejne asi bude mit moje prijmeni i kdyz by se narodilo v terminu. Proste se to zaridi po porodu kdyz to nestihnete predtim.:) A na pomlouvace kasli.. i kdyz bydlis na vesnici tak bydlis s tim pritelem ne? A komu pak budes rikat prijmeni miminka? Kazdej se te bude ptat na krestni jmeno :-) Tak hlavu vzhuru..

Holky dekuju za povzbuzeni ale stejnak mam z toho strach:( Musim jit za babickou neco hulaka ze potrebuje..Tak zatim pa a mrknete vecir na to letiste:)

kikatko určitě to půjde nějak zařídit .))neboj se,já vím že některý ženský jsou zlý a pomlouvačný a nějak dopadne.)

Tak koukej utřít slzu. Moje Natálka nemá ani otce v rodným listě a jsem taky slušná holka. A vy to ještě můžete zachránit

Proc jste cekali az do ted????Nebul.Sice dostane zatim prijmeni po tobe ale da se to jeste nejak zachranit nez se vystavi rodnej list.Zavolej si na matriku a tam ti to reknou presne.

In reply to by Zuzana.Picmouse

Protoze furt nebyl cas .. pritel dela do 16h v Praze a matriku ma v beroune a tam jsou do 17h tak to kolikrat zkousel a nestihl to...No kdyz prcek neprijde drive tak to bude ok ale jestli jo a ja to nestihnu..tak se poseru bydlim na vesnici a to bude kazdej mlejt pantem buh vi s kym to mam atd. a proc nema jeho prijmeni ... to bude des..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

joj a s jakou chutí :-))))) já už vím, jak se to dělá :-)))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to se lehko rekne..ja byla vzdycky rebel..a kdyz nekdo tady bude neco takoveho hlasat tak po vsech vesnicich tady budu za pobehlici :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky