Výška Fundu v těhotenství

03.06.2009

Ahoj holky dnes jsem byla v poradně.Doktor mi naměřil Výšku Fundu 22cm.Ale na internetu jsem se dočetla,že výška by měla odpovídat délce těhotenství.Takže třeba 15tt-15 cm.Ale já jsem dnes 19+1 a mám 22cm.Tak nevím je to normální.Děkuji za odpovědi.Hezké těhulkování všem Martina

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky - taky jsem z toho blázen. Jsem ve 37.týdnu těhotenství a aniž by mě doktorka viděla - napsala mi výšku fundu 33. Jinak jsem po celé těhotentví měla o 2 míň. Nechápu tedy, jak na to přijde.

Ahojky :a: ,
jestli je to normální, tak to nevím, ale včera jsem byla u nové doktorky a ta mi zjistila, že mám pěkný macky (čekám totiž dvojčátka). Podle staré doktorky bych měla být dneska v 18 tt a podle nové už v 20 tt. Jo a výšku fundu mám 25 cm, tak doufám, že je to normální a vše je v pohodě. Buď je dobře živim nebo se stará doktorka spletla.
Teď mě tak napadlo taky se Vám někomu stalo, že jste měli mimča větší?
Pa Klára :|-|:

To je malinký rozdíl jenom...já jsem ve 40tt a výšku fundu mám jenom 32cm - je to hodně jaká máme jaké bříško :)

No neřeším to,protože v pondělí při propouštění z nemocnice byl malej na UZ v pořádku.Jen mě to zajímá.Na netu totiž psali,že když je Fundus větší tak je prej miminko velké.No aspoň nezapře tatínka.Ten má 195 cm :s: .12.6 máme UZ na 20-22tt tak uvidíme co a jak.Už se těším až prcka zase uvidím :\x:

jojo to je v poradku, kdyz mrknes do grafu v prukajde a dobre spojis, tak zjistis, ze pro 19tt je to cca at nezeru :) do 23 cm.....tak neboj, vsechno ma rozptyl

Ahojky , to bych vubec neresila, v dnesni dobe ultrazvků se snad uz toto mereni ani neprovadi :s: . Teda aspon muj doktor mi to rikal a je fakt , ze me ani jednou nemeril :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky