kila navíc

04.06.2009

Ahojky holky, jsem v 11+3 a už mám 2kg navíc.. Při prvním dítěti jsem přibrala za celou dobu asi 9kg.. A teď takhle přibývám... Pořád se uklidňuju tím,že čekám dvojčátka... NO, ale... Nevím.. JAk jste na tom s váhou vy? Jinak přeju pěkný a klidný těhulkování... :-)

HOlky, díky za názory.. :-) Nějak už to neřeším. Vždyť to potom stejně shodím... :-) Tak se mějte krásně.. :-)

tak to buď v klidu, to je hezký výsledek. Já u prvného taky přibrala jen deset kilo, nejvíc jsem přibrala ze začátku, neboť jsme přestala kouřit, ale pak pohoda. Teď jsem taky jako Ty a mám kilo nahoře. Měla jsem kilo a půl, ale půl kila jsem shodila, měla jsem nějaké průjmy. Jinak se snažím, žeru normálně , nepřejídám se.,, myslím si, že můj jídelníček je v pohodě. Kdybych přibrala do deseti kil, tak budu jen happy, ale míň by taky nevadilo. Měj se ;) :///: :a:

Ahoj Péťo,
jsi ve 12tt a čekáš dvočátka, tak myslím že je je to v poho a navíc po porodu se asi moc nezastavíš.Ale přeju ti hodné lidi kolem tebe kteří ti pomohou!!!!! :\x: :\x: :\x:
Gratuluju k :cc): + :cc): !!!!!! :qu: :qu: :qu:

Ahojky, tak já jsem ve 23tt a zatím mám nahoře 3 kg :00: , ale moje sestra teď porodila dvojčátka a za celé těhu přibrala 5 kg. Bylo jí špatně, tak spíš hubla, než aby přibírala. Ale je novopečená maminka a má už 11 kg dole. To víš dvojčátka tě jen tak v klidu už nenechají. Tak si s váhou nedělej žádné nervy ono to pak půjde rychle všechno dolů, hlavně aby jste ty a miminka byli fit. :\x:

tak já jsem u prvního přibrala 12kg a ted jsem ve 27tt a mám nahoře 7kg tak si myslím,že budu ráda když se vejdu do 15kg :00: všichni mi říkají,že jsem více nakynutá :j) než u prvního,ale neřeším to..Kilča určitě půjdou dolů jak budeme kojit...Tak si hezky užívej těhulkování a opatruj se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky