Ahojte maminky

04.06.2009

Ahojte maminky, tak v úterý jsem byla na triple testech, tak doufám, že dopadnou dobře. Pan dr. nás měřil, miminko, se opět nechtělo změřit, tak se pan doktor u toho i trochu zapotil. :) , ale nakonec se mu to podařilo, tak měříme 10,9 cm, poměřil mu i hlavičku a stehenní kost a vše je prý úplně v pořádku. Jenže od včerejška mám nějakou šílenou rýmu, a chci se zeptat jestli to nemůže nějak miminku ublížit. Jinak přeji všem krásný den. :cc):

Ahoj Leni, taky jsem byla v uterý na triplech... výsledky budou až za týden... taky doufám, že budou v pohodě..
na utz a na poradnu jdeme až příští čtvrtek a nevím, jestli nás bude měřít , už minule nás neměřil a říkal , že příště , to budu v 18tt to ani moc nepůjde... že bude rád , že mimi na obrazovce uvidí celé... že by se mu tam ten obřík už nevlezl... ?? :s:
s rýmou si nedělej starosti, kup si nějaký sprej do nosu, ale takový který se smí užívat v těhu, já mám nějaký s mořskou vodou a je dobrý i od vincentky. Jinak já mám rýmu celé těhu..nejhorší je to ráno, je to jako nějaká alergie..
tak se opatruj a pa ... Lucka

Tak věř,že už bude vše ok a ono bude,uvidíš.Na rýmu dětské nosní kapky a odpočívat,ublížit by rýma neměla,tak mi to bylo řečeno na zač.těhu,když jsem byla nastydlá.Hezký den i Tobě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka