Jak jste jeli do porodnice??

04.06.2009

ahojky, maminky, zajímalo by mě , jak jste jeli do porodnice? Vezli vás tatínkové, zavolali jste si sanitku nebo taxi???
Já v tom měla jasno, že určo mě poveze manžílek, ale dnes nastoupil do nové práce,auto mi nechává doma, tak nevím nevím....abych se nemusela odvézt sama :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja zacala 19.kvetna 2004 krvacet asi kolem 10 rano tak si me manzel vyzvedl(byla jsem u nasich) a jeli jsme v klidu nasim autem do porodnice....zadne bolesti a kontrakce jsem nemela,v klidu jsme zaparkovali a vyvezli se vytahem na prijem....chlapa poslali domu,pak tak tak stihl dojet o pul sedme vecer se mala narodila....slo to lehce a rychle....a moje sousedka sla rodit s batohem na zadech pekne pesky do porodnice uplne v pohode dosla a v klidu si to odrodila..... :a:

Tak mě vezl manžel ... než se dostal domů, tak jsem měla kontrakce po 3 minutách ... a do porodnice to bylo pěkný kousek cesty ... Jeli jsme jako blázen - a já se ho pořád snažila uklidňovat, že je to v pohodě, že máme čas :-) ...
Když jsme dorazili, tak jsem ještě sama pěšo došla do tuším 5.patra k sálům (manžel parkoval) ... a za hodinu byl náš brouček na světe :-)
Zážitek na kterej nikdy nezapomeneme :-))

my jeli autem asi čtvrt hodiny cesty, vezl mě přítel-ale já ještě nerodila, ale stejně si mě tam nechali :-) a za 2 dny byl malej na světě

Moje babička jela do porodnice vlakem a potom tramvají. Říkala jsem si jak to máme dnes snažší :-)
Já doufám že mě poveze manžel ale jezdí po celé ČR a tak nevím jestli zrovna nebude moc daleko aby dorazil včas. U sanitky se bojím že mě budou chtít hodit do nejbližší volné a né tam kde jsem registrovaná. Jsem totiž z Prahy. Tak vůbec nevím jak to zvládnu

Ojinka

Ahojky tak to samé řeším taky. Taťka pracuje cca 30km od domova a navíc nikdy nevím jestli ho pustí z práce hned jak zavolám takže to bude hodně zajímavé. No taxi asi vyřadím protože si nejsem jistá jestli by měl taxikář radost z toho že veze hekající ženu a co kdyby mi praskla voda v taxíku? Přece mu nebudu platit ještě čistírnu.
Takže jestli táta nezvládne přijet tak to jistí sanita.... A nebo bych mohla dojít sama ale to bych to musela stihnout včas. Máme to totiž asi 5min pěšky do nemocnice tak to bych snad mohla zvládnout.

tak me poveze manzel, ma dobryho sefa a praci asi 20min od domova, takze kdyz me to chytne, tak mu zavolam a on si pro me prijede a kdyz uz to bude nevyhnutelny a pujde to rychle, tak jsme dohodli ze sousedama, ale rikali jsme, ze kdyz mi bude uz nejak blbe, tak prinejhorsim zustane doma a do prace nepujde....

ahoj poprve sem mela nastup do porodnice predem takze me tam odvez a jel domu a ted me tam vezl a celou cestu sem po nem rvala at jede pomalu byl chudak vice vysokovany jak ja :|:

Ahojky,
mě vezl můj chlap, večer mi praskla voda a vzhledem k tomu že jsem chtěla rodit v porodnici pod kterou nespadám, tak mě musel odvézt sám, cítila jsem se tak líp a ještě k tomu tu byla sněhová vánice, tak jsem věřila spíš jemu než komukoli jinému.

Měla jsem domluvené vyvolání, takže jsme do porodnice dorazili s manželem v pohodě autem. A odvezl by mě i v případě normálního porodu.

Mě vezla mamka- bydlím u ní a praskla mi voda když měla jet do práce takže to vzala přes porodnici- nutno dodat že prý v práci nebyla schopná nic udělat jak byla nervní :!k: Pa Martina.

ahoj, my jsme volali šváru protože jsem neměli auto. Taxika jsem nechtěla. Tskže jsme se před porodem domluvili že zavoláme v jakou koliv dobu.Bydlí 5km od nás a nemocnice je autem vzdálená 10minut. Takže nakonec mi praskla v půlnoci voda a volali jsme šváru. Domu jsme jeli taxikem...
Nyní máme auto a tak pokud mě to nechytne nečekaně mě odveze a přiveze manžel. Pokud by to bylo nějak nečekané a rychlé (což by bylo super) tak jsem domluvená se sousedkou-má auto k dispozici a je doma-pohlídá mi i kluka...tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne :a:

Ahojky tak já jela sanitkou,manža musel zustat doma se synem bylo to ráno ve tři,chtěl mě poslat taxikem,ale nějak jsem si nedovadla představit,.jak dojdu sama na příjem,když jsem měla kontrakce pěkně silné.No a saniták nahradil manžu,ha,ha jel jak šílenej,když mě vyděl v zrcátku jak funím a pak mě dovedl na porodní a uklidnoval že to bude dobrý a byl vyděšenej...kdyby my nebylo tak zle tak se tomu i zasměju...byla to sranda

no to by me taky zajimalo :00: ja asi pujdu sama pesky :///: auto nemame pritel vetsinou daleko :P

No, tak já uvidím jak pojedu.. ono, pokud to na mě příjde dřív, tak brácha bude v Itálii, sestra v práci a auto nemá, na sanitku nevím zda čekat, nebo raději sednout do trolejbusu a ty 2 zastávky to vydržet. Pěšky je taky možnost, je to 15 minut přímo do porodnice (v areálu nemocnice), jen asi na to nebudu mít kdo ví, v jakém stavu budu. Kamarádka před lety, co bydlela ve vedlejším baráku, tak to prej dojela v pohodě sama. A když v noci, tak asi sanitka. Záchranka je u mě asi za 5 minut, tak se uvidí .. záleží kde a kdy to na měpříjde.

ahojky mně vez manžel ale moc jsem se bála že mně to chytne když nebude doma a nestihne být u porodu...Ale vyšlo to supr :one: :one:

Sama určitě autem nejezdi je to dost nebezpečný. My auto nemáme tak jsem si zavolala sanitku, máš naní nárok zdarma, tak neriskuj že by jsi se třeba vybourala. :a:

In reply to by DancE

Já volala 155, přijel saniťák a chytře se zeptal, zda mi odtekla plodová voda... a potom jsme jeli, kdyby mě praskla v autě, tak tam s tím chytrákem porodím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka