ČERVÍCI 09 - Návrat z poradny

03.06.2009

Ahojky :ooo: :ooo: a nejen vy!
Tak jsem se vrátila z poradny, vše při starém, opět se shrozila, jak je malá veliká a že má průměr hlavičky už na 39tt, místo na 35+6. :00: Tak opět se potvrdilo, že je o 14 dní větší. }:) Jinak se má k světu a asi i mě chutná, protože jsem se od minula spravila o kilečko. Ozvy prý budeme dělat od 37 týdne, že jsou prý povinný až od 38tt, ale ona je dělá radši dřív. :\x: Do toho nás trápí kašel, no kašel, spíš usazený na průduškách to mam, tak abych pak porod vůbec udýchala, tak mi napsala Mucosolvan, ale řikala, ať se radši zeptám v lékárně, co tam mají třeba nového a přírodního, že to by bylo lepší. ;) Tak jsem jí poslechla a lékárnice mi doporučila sirup Hedelix a v příbalovým letáku píšou, že se NESMÍ užívat v těhotenství. :n: :? Tak jsme to opět dlouze prodiskutovávaly po mobilech a nakonec to můžu, že prý na to nejsou jenom studie a tím pádem se takhle chrání v příbalovým letáku. :D Jinak to prý prodávají normálně všem těhulím, ale chudák moje Dr., ta aby se uběhala do lékárny za lékárnicí, pak mi volala atd. Ještě, že ta lékárna je pod nima. Ona totiž prý nebere žádné letáčky a tak o tomhle tolik informovaná neni, ale i tak je to snaživá paní dr. :qu: Si neumim představit, že bych měla chodit k jinej!! :n: Tak toť holky moje asi tak vše, jsem se nějak zase rozepsala, tak moc díky, jestli jste to dočetly až sem! :ww: Papa a všem krásné a pohodové těhulkování, mamulkování a snažilkování!! :k: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:
Ojinka

Teda to bude asi malá pěkný cvalík při porodu. No ale důležité je aby byla zdravá.
Jinak máš fakt super doktorku ta moje by asi do lékárny kvůli mě neběžela i když je jinak suoer.

In reply to by Ojinka

Hlavně, že jsou prďolky v pořádku! A na DR. jsem měla od začátku, co chodím na gyndu asi veliké štěstí. :c: Dneska už se takhle ochotní, laskavý a vstřícní doktoři moc nevidí! :n: To mi dala i telefon na sebe na mobil, že kdyby něco, tak ať jí klidně volam! :qu: Je fakt super! Sice dost precizní a dělala mi snad všechny různý vyšetření, co snad udělat šli, ale aspoň mam klid, že jsem "procvaklá" od hlavy až k patě a vše o.k. ;) A jak Ty? A jak se daří Tobě Oji? Doufam, že vše bez problémíků!! :dance:

Ojinka

In reply to by Jaňulík 1

Tak takovou já mám praktickou doktorku. Je to mladá holka ale o své pacienty se stará suprově a mám pocit že by se i rozkrájela kdyby to šlo. Škoda že je takových doktorů málo. No ale za ty peníze co jim pojišťovny dávají se není čemu divit.
U mě pořád nic moc. Každý den čekám kdy se prcek rozhodne a půjde mezi nás a on(ona) pořád nic. Sice máme do termínu ještě pár dnů ale já jak vidím holky jak se tu rozrodily... Třeba s Renou jsme byly úplně stejně těhotné. Ona už má Boríska u sebe a já jsem pořád ještě velryba. To mě tak štve.... ;)

In reply to by Ojinka

docela dost, ale i tak se najdou dr., kteří si pacientů moc neváží a najít suprového a pečlivýho dr. je fakt umění! :? A mít praktickýho dr. taky na pohodu k zahození neni! :ww: Tak aspoň, že tak! A o Borískovi jsem teďko akorát dočetla! :cc): To je super, že už je mezi námi a i celkem rychlý to měla. :c: Třeba to budeš mít taky na pohodu. :\x: A Ty se necháš s pohlavím překvapit? :cc): :girl: Tě obdivuju, že jsi to celý těhu vydržela! :one: A neboj, brzo dojde na nás všechny. :\x: Malá teď kope jako divá a sem tam, když třeba piju čaj a dá mi přímej zásah, tak se skoro s nim zleju. :s: A jak se připravuješ na porod? :P Máš strach už? Já si to zatim moc ještě nepřipouštim, ale po včerejší poradně, kdy mě dr. už ani vnitřně nevyšetřila a argumentovala mi tím, že už se na ten čípek ani dívat nemusí, že už můžu kdykoliv rodit, protože je malá obřík, tak jsem nad tim všim trošku začala přemýšlet, taťka se začal obávat, jestli to se mnou u porodu zvládně atd. ;) Ale moc na tim všim nesmim přemýšlet, jinak bych se asi zbláznila a ono to stejně dopadne úplně jinak, než si představuju a nebo co si asi tak vysnívam. :j) A doufam, že nám pak pošleš fotečky Tvého pokládku. :c: Jsem tak hrozně zvědavá a už teďko se moc těším!! :c: :c: :c:

Ojinka

In reply to by Jaňulík 1

Já jsem se nechtěla nechat překvapit s pohlavím ale ten náš prďola je prostě stydlín a celou dobu se nechce ukázat. Teda ukázal se jednou jako že je to kluk ale pak už na další kontrole zase nožky pevně u sebe a tak je to každý UTZ. Ani na velkém v 32tt a to jsem podstoupila dva se neukázal a teď v úterý v porodnici v poradně taky ne. Já teda pořád doufám že to bude kluk jak říkala moje Dr ale přeci jen se ukázal jen jednou tak nevím nevím.... Ale až do nedávna jsem o něm mluvila jako o Martínkovi. Teď už si dáváme s taťkou pozor. Hlavně bych nechtěla aby byl zklamaný kdyby se narodila holčička takže se tomu snažím vyvarovat ale občas to ujede.
No na porod se přiznám že se nepřipravuju vůbec. Jsem lenoch a zásadně si zapomínám vařit maliník. O masáži hráze jsem od začátku věděla že mi doma neprojde protože by to dopadalo úplně jinak(skoro celé těhu jsme byli bez sexu a teď už jsem jak lokomotiva tak to nechci nijak moc pokoušet i když občas neodoláme) no a lněné semínko mi připadá odporné už od pohledu takže to taky neřeším. Ale strach na mě ještě nedopadl. Termín máme za 12dní :\x: a jediné čeho se bojím je fakt že s námi nebude taťka. Teď mu nařídili služební cestu na 15-16. tak doufám že se z toho nějak vykecá a nebo že porodíme do té doby. Já se taky strašně moc těším na fotečky!!!! Jsem na to jak ulítlá. Když jsem viděla Samíka od Tez tak jsem se rozbrečela :c:

In reply to by Ojinka

Ty já nejradši čtu! :) No a s tim utz, aspoň se budeš těšit, co to bude a to pak bude to pravé překvápko! :) A uvidíš, snad to ten klučina opravdu bude! A s tou přípravou k porodu si taky pořád řikám, že by to s masáží hráze dopadlo podobně :) a na maliník se ještě nechystam, si řikam, času dost (cca 3 týdny prý) a lněné semínko mi taky dvakrát zrovna nerajcuje. A Tez má malýho fakt k nakousnutí! se jim moc povedl!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak nakonec, jak byla překvapená z tý míry hlavičky, tak mi radši řekla, na jaký týden malá odpovídá, ale bohužel rozměry mi neřekla, tak nemůžem porovnat. :n: Ale myslim, že Ty to budeš mít všechno mnohem lepší, protože tuhle váhu, co máš prďolky teď, ve 35tt, jsme měli ve 32tt a to 2400g, tak si myslim, že teďko už budeme mít kolem tří kil. Ani už mi nevyšetřovala vnitřně, že už to prý nemusí, protože už můžu kdykoliv rodit a tak na čípku už ani tak tolik prý nezáleží. :00: Termín máme na 4.7., ale pochybuju, že do té doby vydržíme 2v1. U Tebe to teda dost rapidně změnila, ale uvidíš, třeba bude všechno v pohodě, my se tady stresujem a pak vše půjde jako po másle! :\x: Dneska mi paní v čekárně řikala, že rodila prvního chlapečka, který měl 3600g a i tak jí dal dooost zabrat. :O Tak si myslim, že pak už to až tak hrozný nebude a ani na to asi ani nepomyslíme, kolik že asi zrovna tlačíme ven za živou váhu.. :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky