Dnešní kontrola v 17.týdnu

02.06.2009

Ahoj holky,tak dnešní kontrola je za mnou.Výsledky triple testů dopadly dobře. :one: Zítra se jdu objednat na ultrazvuk.Akorát přemýšlím,jestli si to nenechám natočit i na dvd.Vezmu sebou i taťku,tak jsem zvědavá,jestli bude plakat. :s: Doktor byl dneska nějákej zmatenej.Dlouho něco psal do papírů a strašně dlouho přepočítával v jakym,že to jsem týdnu.A ani mě neprohlížel.A když jsem se ho na to ptala,tak na to ani neodpověděl.Vyptala jsem se na to,co jsem potřebovala a radši šla.Dostala jsem magnesko,protože mě občas pěkně bolí břicho a mám ho i tvrdý.Tak snad to pomůže.Tak hezký večer a pa pa :a:

Ahoj Hani,tak to gratuluju k dobrým výsledkům.... :qu: ... já byla zrovna včera na triplech, výsledky budou v uterý, ale ve čtvrtek jdu do poradny a na kontrolu, tak si asi počkám do toho čtvrtka. to mi zrovna bude dělat i utz. se těším, až zase prcka uvidím. :\x:
Na velký utz jdeme 26.6., a taky přemýšlím jestli si to nechat nahrát, chtěla bych... no uvidíme ;)
a nenapsal ti ten týden do průkazky ?? se podívej...mě když dělá kontrolu, tak mi to tam zrovna i poznamená.. dneska jsem 16+3tt, takže 17týden ;)
tak se opatruj a pa

In reply to by x.lucika

Mám to celý nějáký zmatený.Podle menstruace 11.11.podle ultrazvuku ve 13.týdnu 5.11. Můj doktor mi na to řekl,že je to stejně jedno,což jsem teda docela koukala.A podle pohybů už 28.10. Takže nevim.Ale budu se držet asi toho ultrazvuku z 13.týdne.Ten mi dělal doktor,který je tu vyhlášený.I když podle toho ultrazvuku se ty týdny lišily jen o 3 dny a přitom je ten termín o 6 dní.Já v tom mám docela bordel.Teď jsem se objednala na ultrazvuk k tomu samému,tak se ho zeptám.Snad budu moudřejší. :s:

In reply to by HankaS

tak já podle poslední ms 16.11. a podle utz. ve 13tt 13.11. , takže rozdíl docela malý, udávám 13.11. ;) už máš pohyby, jo?? já jsem je poprvé cítila v pondělí ráno... docela mě to překvapilo, čekala jsem to až tak ve 20tt, ale jsem ráda, že broučka konečně cítím :) dneska celý den nic až večer u zpráv se asi vzbudil.. :s:

In reply to by x.lucika

Dneska jsem se byla na tom ultrazvuku objednat a změnily jsme to.Ta sestra říkala,že se dělá ve 20 a 21.týdnu a mě to doktor spočítal na 19.týden.Vždycky to tam píše,ale včera byl nějákej zmatenej.Vypadá to,že mu nebylo dobře.Koukám,že jsme stejně.Já jsem dneska 16+4. :j) Na ultrazvuk jdu 22.6.Tak pa pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky