Mám bolesti červíci..

03.06.2009

Holky po jak dlouhé době, když mám stahy po 5min někdy i po 2, máme jet do porodnice? Nechci nijak plašit, ale už to trvá od 17hod..
19-02,07,11,16,18,20,22,28,33,35,41,45 :00:

:ooo: .Chvíli jsem tu nebyla a koukám,že jsem se úplně ztratila,tady se to teda rozjíždí.Takže pokud už je další :||): tak moc gratuluju a přeju zdravíčko mamince i :cc): :a:

Držíme všech 8 palečků a přejeme hodně sil :k: :a: Psala jsi do zítřka, takže to ještě stihneš tatínka :one:

Ahoj Reni, hlavně ne zase další porod online jako Tez :s: Radši jeď, maximálně nám napíšeš, že jsi zase zpátky doma. Ale to Ti nepřeju. Doufám, že budeš mít brzy mimíska u sebe. Informuj, držíme Ti palce!!!

P.S. Tahle diskuze určitě zase poběží dál, jako to bylo s Tez, takže zase budeme rodit všechny a nespat dokud se nedozvíme co a jak ;)

Ojinka

ahojda tak co jela jsi nebo ne? Jsem bez informací a ztracená!!! :\/: Jestli už jsi jela tak na dálku posílám hodně síly a moooc na tebe myslím ať je všechno co možná nejlepší a ty jsi s prkem v pořádku!!!!!!!!!!!!!!

Reni, já bych jela...jak vždycky říká můj Dr. - lepší 3x zbytečně než jednou pozdě :one: moooooooooooooooooooooooc držíme pěstičky!!!!! :k: :k: :k:

Já být tebou, tak asi už jedu směr porodnice. Držim palce!!!!! Ať tě Borísek moc netrápí :e): Hned dej zprávičku.

jj jed uz je asi cas :) drzím palecky,ale neodkládej to,kdyz tak dej si jeste horkou sprchu a mozná se to rozjede jeste víc,ale jak píses trvá to uz dlouho,tak radsi jed :w: at ti do dobre dopadne :a:

já bych jela...když to ještě nic nebude, pošlou tĚ DOMŮ... ale budeš vědět na čem jsi...
než to odkládat a přijít pozdě...
držím palce

já tedy nejsem červík, ale snad můžu taky reagovat. Nevím, jak daleko máš porodnici, ale já to mám 30 kilometrů, takže jsem jela hned jak mi praskla voda. Kdybych byla tebou, tak bych jela hned - jsem hroznej plašan. Ale zkus tu vanu, jak radí pajinka. Držím palečky, ať máš rychlý porod a hlavně ať jste oba zdravý

dej si ještě jednu vanu, a uvidíš, ale pokud nejsou uplně pravidelný a všechny stejně bolestivý tak si myslím, že klidně ještě hajej doma ;)

No, nám říkali, že máme přijet po 2 hodinách, co máme kontrakce co 5 min (prvorodička), a jaké ty kontrakce jsou? V pohodě, dá se to prodýchávat nebo už lezeš po zdi :) asi bych ještě zkusila horkou vanu, pokud to ještě zesílí, tak bych jela, pa pa a brzy ať máš mimíska u sebe!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka