Ultrazvuk 14. týdnů

19.12.2007

Ahoj holky, včera jsem měla perný den a vůbec jsem se sem nedostala. Věřím, že jste to ale přežily bez úhony. :))) Byla jsem na ultazvuku, už mi dělali ten přes bříško. Zase jsem viděla naše miminko a všechno vypadá dobře. Taky mám fotku, jen tam není mimčo moc k poznání. Ale určitě ji sem později dám. Teď ještě přežít krevní testy v 16. týdnu a zase mi bude o kus líp. Takže mimi nám dělá radost. Jak se máte?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, první krevní testy mi dělali v 10. týdnu, nic jsem neplatila a dopadly dobře. Na ty další jdu za týden, kdy budu mít ukončených 16 týdnů. Bojím se asi jako každá jiná.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, na testy v 16. týdnech určitě půjdu, je to už za týden, to utíká. Ale ty odběry v10. týdnech byly na HIV, protilátky a KO+tromboza. Ty mi dopadly dobře. Až ty odběry, na které půjdu teď jsou na vývojové vady. Bojím se, ale doufám, že bude všechno v pořádku. To samé přeju i tobě. A taky hezké svátky. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojík a ty jsi nic neplatila???hlavní jsou totiž testy v16tt a ty ve12tt jsou nadstandart.)

Ahoj cerviku, taky jsem ve 14tt a na kontrolu jdu zitra, tak jsem zvedava na toho svojeho mimiska. Videla jsem ho minuly tyden na genetice a uz vypadal jak clovicek a ne jak fazolek. Hlavne jsem zvedava, jak dopadly krevni testy a EKG. No snad to bude dobry a miminko bude taky v poradku. Jinak drzim palecky at jsou tvoje testy v poradku a mas je co nejdriv za sebou. :o)

In reply to by Ajosek1

To si přeju taky, čekají mě za 14 dnů. Dneska začínám 15. týden a krev mi budou brát zase až v ukončeném 16.tt. Taky ti přeju, ať je vše ok. Všimla jsem si, že i když je nás tady víc ve stejném týdnu, máme dost rozdílné data porodu. V průkazce mám napsaný 11. 6., ale všem říkám 18. 6., protože to tak vychází. Doktoři v tom mají trošku zmatek. :)

Tak ty já ám zasebou a dnes odpol se dozvím jak to všechno dopadlo dám k večeru vědět,už jsem to tady psala

jé a jak mimísek vypadal?já jdu příští týden a to budu ve 13.týdnu, doktor říkal že už mi uděla ultrzvuk přes břicho a chcci sebou vzít i mužíčka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka