Takzeeeeee, hlasim dve tlustice //

29.05.2009

vybehlo to za 10 vterin.Je to parada,jak clovek vidi,ze se to zbarvuje.Sem se u toho trepala jako ratlik,jestli se ta druha ukaze.Jen se jeste nedokazu poradne radovat,abych si nezopakovala listopad 2008.Snad jeste chvili pockam,nez zajdu na gyndu.Taky mi dnes blbne kompl,tak se mi to snad odesle.

Leno nějak mi to uniklo, takže sice se spožděním, ale moooooooooc ti gratuluji :qu: :qu: :qu: To je super, že to vyšlo a neboj, tentokrát to bude určitě v pořádku :one:

Mocinky gratuluji a věřím,že ted už vše proběhne ke zdárnému konci a za devět měsíců budeš držet v náručí :cc): ;)

In reply to by lena

Úplně tě chápu,že máš ted strach.Já měla taky když jsem začala špinit (a oprávněný)přesto,že tu spousta holek ze začátku špiní,stejně mě to vyděsilo a jela jsem na pohotovost.Ale,mě to trvalo asi hodinu v kuse a docela dost.Ty máš jen flíček tak snad to bude jen zvartávání.Tak se opatruj kočko a dej vědět jestli jdeš k dr.

In reply to by lena

Určitě to bude dobrý kočko,i když vím,že po špatných zkušenostech tomu člověk tak úplně nevěří,ale stejně nezbývá než doufat a ty už sis smůlu vybrala a už to bude jen dobrý ;)

In reply to by martina2105

ale skocim tam uz dnes,po tom,co se objevilo na toaletaku.Sice nic neuvidi,ale rekne mi,co mam delat.Kdybych aspon nemusela na ty posrany nocni.ty mi davaji zabrat.

Taky moc gratuluju, tu tvoji obavu znám, ale musíš věřit že to bude v pořádku.Odpočívej a užívej si mímíska v bříšku. :k: ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

od lonskyho srpna se to se...tak je na case,aby se to obratilo...Ted jdu hodit slofika,jsem po nocni...

No teda já koukám..... moc moc moc ti gratuluju.... neboj teď už snad vše bude v naprostém pořádku

In reply to by lena

tenhle pocit opravdu znám :) včera jsem byla na prvním UZ a ač přítel a doktor viděli dvě bublinky, já viděla prd.. takže tomu pořád moc nevěřím.. tak snad mě za týden doktor přesvědčí, že tam opravdu mimísek je.. a tobě držím pěstičky, aby bylo vše v pořádku :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka