Včerejší poradna

03.06.2009

Ahojky.
Tak podávám hlášení ze včerejší poradny! Jsem zklamaná!! Hodně! Naposledy jsem mimíska viděla 6+5 a to vlastně nebylo ještě nic kromě srdíčka vidět. A taky jsem měla volnou tekutinu v dutině břišní. Takže pan doktor slíbil, že až přijdu příště, což bylo včera, udělá mi utz aby se určilo přesné datum a mrkne se na tu volnou tekutinu. No ale nic z toho se nedělo!! Přišla jsem dovnitř a krom vážení a měření tlaku mi akorát řekl, že krev je OK!! A prohmátl mě......jinak nic. Nashledanou. Byla jsem z toho tak smutná a zklamaná!! Na to, že to byla moje první poradna, tak teda dojmy hrozný!! Až doma jsem zjistila, že mě místo 10+6 napsal 11+1. To teda nevím, jak to zjistil, když nedělal utz........

Ahoj a proč ses neozvala? O utz si musíš občas v poradně zabojovat! Oni to berou dost hopem, mají toho hodně, ale když si budeš trošku stát za svým, tak ti ten utz rychlovku udělá! Já mám teda doktorku výbornou, vždycky jsem jí zasypala dotazama až se mi smála, co všechno mě zajímá. Ale říkala, že je to dobře, že spousta mamin se neptá a ona jim to sama od sebe všechno nevykládá. Utz mi dělala prakticky pokaždé, i když občas až na můj popud. Tak příště!!!:-) Pa a pohodové těhulkování!

Ahoj, to je zvláštní, mě kontrolovali každý týden ultrazvukem a teď jsem v 10týdnu a chodím jednou za 14dnů. Stalo se mi jedno, že jsem došla na gynekologii a sestřička mě oznámila, že tam pan doktor není, že e u nějaké operace,ale já si stála za svým, řekla jsem, že jsem špinila a že bych byla klidnější kdyby mě někdo udělal ultrazvuk. zvedla telefon a do deseti minut jsem byla na ultrazvuku. Přemýšlej také o změně lékaře.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka