Pochlubení v rodině či u kamarádů

02.06.2009

Ahojda maminy, chtěla bych se zeptat kdy jste pochlubily s novou úžasnou zprávou, že čekáte miminko v rodině, či u kamarádů... Pořád si říkám jestli není brzo jsem v 11týdnu. Díky Dituš :-)

Ahoj, já se snažím vydržet do 12tt (posledně jsem v 10tt potratila) ale i tak se dost lidí dovtípilo už teď, protože to co mám místo svého plochého bříška už prostě zatáhnout nejde :-)

Ahojky, to já jsem to oznámila hned, co jsem to věděla, protože vím, že bych to nevydržela... :-) A zatím, je vše v pořádku, tak to tak snad i zůstane.. :-) Přeji hodně štěstíčka.

Děkuji moc za odpovědi... ví to zatím jen mí rodiče a pár přátel.. Ale ta větší část rodiny ještě ne... Ale myslím, že o víkendu už půjdeme s pravdou ven a bude klídek. Chtěli jsme to říct až po vyšetření v prenatal centru, ale před tím jdeme na svatbu a to by bylo dotazů proč nepiješ a nekouříš atd... Takže tak to bude asi jednodušší :-)

Ahojky, tak já jsem to skoro všem řekla v 8tt :s: , protože jsem nastupovala na neschopenku a v práci jsem to musela říct... první to věděl můj, pak rodiče a potom v tom 8tt snad všichni :s:

tak moje znama ta to oznamila pred 2 mesici tcyhni a blizkemu okoli a to byla v 5 mesici a to jen z toho duvodu ze byla tehotna a potratila tak pak to zase musela vysvetlovat no a ja jsem obe sva teh.vytroubila hned jak jsem to vedela asi bych to nevidrezela akorat druhe teh.jsem rodicum pritele nerekla ,ale dcera to prokecla kdyz jsem byla ve 4 mes. tak jim rika mamka se semnou nemuze koulovat protoze ma v brisku miminko no a bylo to

No moje mamka to na mě poznala, když jsem končila 6.týden, tchýni a hodně dobrým známým jsme to řekli asi v 7.týdnu a v práci asi v 9.týdnu, protože už to začlo prosakovat do drbů, takže celkem brzo, do 11.týdne bych to určitě nevydržela. Hanča

Tak prý je nej to oznámit po tom rizikovém období, což je prý po 3 měsíci. Tak si myslim, že po 12tt, už je to tak akorát! :h: Hodně štěstíčka!!! :h: :a:

Ahojda, tak u prvního to bylo hned, co jsem dorazila od dr. (asi 7 týden) - tatínek byl natolik šťasten, že to všude vytruboval. A teďka jsem na testíku našla // - oznámila to mažílkovi, ale vytrubování jsem mu hned zatrhla dokud to nebudu mít potvrzeno od dr. ať zbytečně neplaší, ale pak ho asi zas neudržím.

a protoze sem otehotnela brzo po revizi (mesic a pul) tak sem to chtela tajit ale to jak sem obevila na testu// neslo utajit no ja nemusela ani nic rikat proste to priblble usmivani a radost. no tak snad to dobre dopadne ale znam hodne holke co to rekli az po 12 tydnu to je prekrocena ta hranice rizikova no ja to nevydrzela tak snad se nic nestane a ty klidne do toho divim se ze si to tak dlouho utajila :s:

Ahoj, myslím, že to je tak akorát... já nejdřív nechtěla moc brzo, nebo spíš až to na mě bude vidět, ale Tom to nevydržel a chlubil se tím hned, co jsem přišla od doktorky s UZ fotkou našeho prdítka... to jsem byla nějak v sedmém týdnu... prostě to nemohl vydržet... ;)

ahoj, u nás to prasklo hned :s: manžel to vytroubil rodině asi dva dny po tom, co jsem měla na testu // ....no a v práci, to stačilo, abych jela po práci ke svému dr. společně s kolegyní, která jela domů...lhát neumím. no a potvrzení těhu mi volala sestřička do práce a podle mého přiblblého úsměvu to bylo kolegyni (co jela se mnou tím autobusem) jasné a protože jsem nechodila v práci kouřit, tak to bylo do týdne jasné celému týmu :s: a tyhle zprávy se šíří rychle, takže ostatním přátelům a zbyteku rozšířené rodiny už jsme ani nic říkat nemuseli

ahoj, jestli se na to cítíš, tak to vykřič do světa třeba hned :) my to zatím řekli jen přítelovo rodičům, protože moji rodiče jsou odsud 400km a já jim to nechcu říkat přes telefon..... reakce tchánovců byla "suprová" - raději řešej problémy s kočkou, než že budou mít vnouče, tak si asi dovedeš představit, jak se tady cítím, ale snad to bude časem lepší...... nadšení prostě ještě nepřišlo a bojim se, že vůbec někdy přijde, ale vem to čert, oni z toho šťastný bejt nemusej.......... :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka