antikoncepce azaleia?špatná zkušenost?

01.06.2009

ahojky po šestinedělí jsme si nechala předepsat antik. azaleiu, mám pocit,ze ctyri dny co ji beru,co jsme ji začlaa brát že mě pořád bolí břicho..tak nvím,jestli to vysadit,nebo co?měla to taky některá z vás?
Malej má ke všemu zvýšenou teplotu ,nějak recept jak tu teplotu srazit?má 3měsíce a 12dní
díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já mám s Azalii špatnou zkušenost,bříško pobolívalo občas,ale pořád jsem špinila,ze začátku se dalo vydržet ale po 3 měsících už to bylo jak slabá menstruace a hlavně malý mi začal odmítat mléko a musela jsem přestat kojit...

Jo a já azalii mám a občas mě taky dost bolí břicho, jako bych to měla dostat. Já to dostala na 5 dní po týdenním užíváním, ale teď cca 3 měsíce od té doby nic.

azalii beru taky a jenom jsem pár dní špinila, ale stím bříškem nevím, cinkni dr. za to nic nedáš. A s tou teplotkou pokud není nad 37,5 bych taky nic nedělala, kdyby byla vyšší dala bych čípek. Ale ta teplotka může být ze změny počasí. Pa

In reply to by tehnoikstreeme.go

měsících nevím jestli to může být ze zoubků, ale u těch dnešních dětí člověk neví, za chvíli se budou s těma zubama i rodit. Rostou jim čím dál dřív. Při takové teplotě bych dala čípek, a když by teplotka neklesala tak určo jít k dr. tím nic nezkazíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka