horečka????

01.06.2009

Ahojík maminy, tak jsem Verče naměřila 39,1 - po odečtení tedy 38,6......dala jsem jí panadol baby a vykoupala jí ve vlažné vodě, nakojila jsem jí a začala řádit, jako by jí nic nebylo. Co jinak dělat??? mám o ni strach, ale teď krásně spinká.....nemůže to být ta x-tá nemoc??? nebo zuby, ale to by neměla tak vysokou teplotu??? asi budeme muset navštívit lékaře....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík, tak zatim nám ta horečka setrvává, v úterý jsme byli u lékaře a ten nám řekl, že to zatim na nic nevypadá, dávám Verče po šesti hodinách panadol, ale vždycky do těch 6 hodin znovu vylítne horečka, tak jsem od včera začala po třech hodinách střídat i Nurofen.....v noci jsem jí nechtěla budit, protože večer byla téměř bez teplot, tak dostala léky po šesti hodinách a ráno měla zase přes 39???? ach jo......poraďte, co to může být....

taky si myslim, že to můžou bejt zoubky. Anebo to taky nemusí bejt nic. Takhle malým dětem někdy teplota vylítne a trvá jenom jeden den. Takže pokud nemá jiný příznaky, neznepokojovala bych se. Uvidíš zejtra, snad se z toho vyspinká. Třeba se jenom tělíčko brání únavě. :)

Ahojky,klidně to můžou být zoubky.Nejlepší na vysokou horečku u miminek je dávat studený zábal na zápěstí a kotníčky a čípek,co mi poradila doktorka. Uvidíš,pokud by zítra taky měla horečku,tak s ní skoč k doktorce,ale pokud nekašle,nemá rýmku,tak to nejspíš bude od zoubků.

No a nebyly jste v posledních 14 dnech na očkování? To by mohlo být ještě k tomu. Uvidíš zítra, jak na tom bude, když to nebude klesat, tak bych raději k tomu lékaři zašla, pro jistotu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky