vibrační lehátko

01.06.2009

Chtěla bych se zeptat, zda nemáte nekdo zkušenosti stím, že by vibrační lehátko pomáhalo na tříměsíční koliku.Nebo nevíte, co na ni zabírá.Nám jsou 2 měsíce a je to děs.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No malej měl koliku po Nutrilonu a byl to dost děs. Tak jsem mu koupila Sunar a srovnalo se to. Taky mu pomáhalo koupání v kyblíku.

In reply to by amalie

Malej pořád řval ve dne v noci kroutil si jak žížala dávala jsem mu kapky Baby Calm masírovala bříško a pořád jsem ho naklepávala balila ho do deky co kdo poradil už jsem byla zoufalá a pak mi porodní asistentka poradila Sunar 1 a myslím, že do týdne ani ne byl klid. On měl po Nutrilunu zácpu. Musela jsem mu pomoct i teploměrem i když se to nemá.

Ahoj, pochybuju, že by nějaké lehátko mělo vliv na bříško miminka. Malá taky trpěla, denně do 5 měsíců. Když jsem doktorovy na 4měsíční kontrole řekla, že má celkem 3 dny svého krátkého života bez koliky, tak se strašně divil. Nám nezabralo nic, cvičení, masáže, čajíky, kapičky - Sab simplex, Probiotické ani Baby Calm, teplé na bříško, někdy byla úleva po rource, dávaly jsme taky Nutrilon Comfotr, ale stejně řvala, prostě si střeva zvykaly dlouho. Přežívala jsem ze dne na den a při "žiivotě" mě držel její jediný ranní úsměv. Chce to vydržet!!! Jinak jsme kvůli kolikám prošly opakovaným vyšetřením moči, krve a ultrazvukem bříška a na nic nepřišly, fakt to byl děs, tak se drž, ono to bude pomalu odeznívat a jednoho dne bude mimi šťastné a bez bolístky. Držím palečky a myslím na vás. Terka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka