Hubnutí v těhotenství

31.05.2009

Ahojky holky, jdu si k vám pro radu. Jsem 16tt, ze začátku jsem hodně zvracela, tak jsem zhubla 4 kila. Teď měsíc už nezvracím, ale hubnu dál. Mám moc strach o miminko, aby bylo v pořádku. Když si tak čtu, kolik by miminko se vším všudy mělo v těchto týdnech vážit, tak bych měla mít aspoň dvě kila nahoře. Jím pravidelně, hodně jím ovoce, zeleninu. Máte to taky některá tak?

Buď v klidu... Já už zhubla asi7 kilo (podle váhy u Dr. dokonce 9), ale miminko je naprosto v pořádku, dokonce je teď velikostí na 13+5 a já teprv 13+2... Ale je fakt, že já jsem baculka (nebo spíš byla :s:) a pravidelná strava a večerní nechutenství udělaly svoje ;) - v podstatě doporučované zdravé stravování ;)

Ahoj,tak já mám podobný problém.Jsem 17.týden a vážím o dvě kila míň,než před otěhotněním.Ze začátku mi bývalo trošku špatně,ale nezvracela jsem.Jím taky dost,tak nevim.V úterý jdu k doktorovi,tak se zeptám jestli je to normální.Taky už jsem nad tím přemýšlela.

In reply to by HankaS

ahojky já jsem 16t
také jsem na tom tak... vůbec jsem nezvracela,jím stejně jako dřív....
úplně v začátcích jsem hned přibrala z 55kg na 57kg a okolo třetího měsíce šlo vše dolu a jdo teď sem pořád na 53kg.... bříško zatím stále žádné a kdybych neviděla mimi na ultrazvuku,tak teď se ani necítím jak těhotná...
určitě bude vše dobré :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka