bilkovina v moci! :-( poradte prosim

31.05.2009

Ahoj vsem holky pred chvili mi volala kamaradka ze ma bilkovinu v moci,vysoky tlak a je cela opuchla a ktomu vsemu ma i spatnou krev :r: nechali si ji v nemocnici je ve 38tt ......holky prosim co to znamena a jak je to muze ohrozit????????? dekuji vsem paaaaa :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj dekujeme ..... no prvne ji prave nic nerekli a tak mi hned volala a prosila me at to zjistim...ted uz ale vime ze ji rano budou vyvolavat porod a melo by byt vse ok :s: :\x: :a:

Ahojky,moje kámoška měla to samé,vyvolali jí porod,akorát ona byla teprve 32.týden a měla dost malé miminko,narodilo se jí něco pod kilo.

Ahojky,budou jí ted pozorovat a jestli má hodně vysokej tlak a tý bílkoviny hodně,tak pujde na císaře.Neboj všechno dobře dopadne

nevim proč se tak nervuješ.Je porodnici a tak si tam určitě vědí rady.Jinak by tady musel být doktor.A mimčo klidně už se může narodit není to taková tragédie.

ahoj, pokud by se to mělo dotknout negativně miminka tak jí vyvolaj porod a nebo udělaj císaře. Kamarádka už může klidně porodit. Oni jí teď dávaj jen dohromady aby porod zvládla bez komplikací. Jakmile se jí tlak zlepší nebo srovná, tak porodí...neboj se..určitě je v dobrých rukou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky