Splín a beznaděj...

31.05.2009

Ahoj holky, tak jsem byla v noci celkem smutná, padl na mě smutek a děsný pocit samoty a k tomu všemu mi nejel tento web "mojetehotenství" tak jsem se nemohla ani rozptýlit, rozveselit a postěžovat si. V noci jsem nemohla spát, zkoušela jsem to i v 1 v noci, a futr nic a až teď zrovna kousek před 11 se torzjel, tak jsem ráda, už jsem byla zoufalá, že si nepokecám,
Na druhou stranu jsem od ráda udělala kousek práce, ještě nemám hotovo, ale s něčím jsem pohla, tak mám fajn pocit a vyhovuje mi i to deštivé počasí, není výpek a neumírám horkem a prsty mi nenatékají, takže jak vidím, tak to moje otoky byly fakt jen klasika z vedra a žádné těhotenské. Já asi vůbec nezadržuju vodu. Dokonce jsem se večer vyděsila, vůbec jsem si nepřipadala těhotná, až jsem se musela juknout pod deku, zda tam ten pupík je, nebo zmizel :s: Fakt síka, když malá nekope, tak už jsem si na pupík asi tak navykla, že až se nalá narodí, tak asi bude nezvyk, že pupík není. :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kupodivu, mám energii, tak tu s pauzami poletuju a hýbu s věcmi kterými jsem nemohla pohnout několik týdnu, tak teď tu je sice jak po výbuchu, ale už jsem s mamčou stěhovala i menší šásti nábytku, takže se tu zoptimalizovalo uložení a provzdušnil prostor, ale ještě není vše vyhráno, ještě mě čeká to nejhorší, prohrabat se krabicemi dokumentů a papírů a kde čeho, a vymyslet, jak to uložit, když mám jen jednu šatní skříň, komodu, kterou až na jeden šuplík vyhraňuju pro malou a jednu starou skříň (bývalá část kuch.linky) provizorium, na balíky plínek, látkové plínky a kde co, tak snad tam se mi nějak vejde nějaká krabička s papíry. Nebo mamču ukecám, že prostě budu potřebovat prostor v obyváku, kam nacpat skrypta a moje knihy. než si časem pořídím knihovnu do pidi-pokojíčku. A jinak se jen divím, že tak dnes funguju, kdy jsem v noci nemohla a nemohla spát.

Ahojky,jsme na tom stejně,jsem unavená,otrávená,lezu sama sobě na nervy.Maličká mě v noci nenechá spát,do toho manžel má na prd směny takze je furt pryč a já si neodpočinu ani od toho vetšího raubíře.Tlak je taky asi na prd protože je mi slabo a nevolnosti :sick: jakoby se chtěli vratit.Mám tu kupu žehlení ale dneska se asi nepřinutím. :00:

In reply to by konecna.K

Ono, já teď měla x dnů, kdy jsem se nemohla, nemohla přinutit do ničeho, ale dneska jsem začala.. a udělala tu fakt uragán, až koukám a nemůžu to nechat tak rozbombardované. Tak s pauzičkami sem tam s něčím pohnu v pokojíčku a uskladňuji co jde a co mi příjde pod ruku. A až koukám, jaký průvan tu dělám i ve věcech všude jinde a optimalizuji uskladnění. Uffff.. tak snad využijeme vestavěnou skříň na maximum, a zmizne vše, co nebylo kam uložit. Ale večer asi padnu ://: :00: Dneska se ccítím fakt fit.. a nějak bych si asi vážně měla dávat pozor, když tu šplnám a ukládám banánové krebice do nejvyšší poličku pod stropem.

Ahojky Livie
nic si z toho nedělej- já sem dneksa taky uplně mimo. Není mi dobře, chce se mi spát (protože v noci sem spala mizerně- nemohla sem pořádně dýchat jak mě malá tlačila...) otoky taky zatím žádné nemám - jenom když jsou obr vedra tak trošičku prsty ale nic hrozného
Já už se teda ale nemůžu dočkat až bude malá venku, už toho těhotenství začínám mít tak akorát... Zítra jdu k doktorce na streptokoka a za týden na poslední poradnu a pak už hurá do porodnice (snad už taky rodit...)zatím papa M

In reply to by marka1

Ahoj Marky, tak to máš fajn, to já do konce budu chodit k doktorovi.. monitor tam má, tak jsem si tam už ve středu lebedila, a poslouchala jak ta moje malá rachodí.. teda jak se pohybuje a jaký má tep a občas to fakt skákalo .. :s: až mě doktro vystrašíl, že zas taková klidná :girl: není, že sebou tak mlela, ale to většinou, když ležím, to pak začne vyvádět. Ona si potvorka asi navykla když chodím, jak to pěkně houpe a od čtvrtka jsem doma, až na včerejšek, to jsme s mamčou vyrazily na zahrádku. Tak jsem fakt zvědavá, jak pak bude hajat v postýlce, která sebou nehází :s: . A jinak já až na ten spánek si nestěžuju, zatím tu pořád mám co dělat, nemám vše dodělané, dopravné, doukládané.. tak zatím na porod nespěchám a pak ji snad přesvědčím, že je čas a že by to mohla stihnout vykouknout ještě ve školním roce, aby neměla narozeniny o prázdninách. :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka