velikost plenek

30.05.2009

ahoj holky jen jsem se chtěla zeptat jakou kupujete velikost plenek.Myslím jednorázový,já totiž všude sehnala jen Pampers velikost 2 a bojím se aby Kátě nebyly velký.Nevím totiž ani jak bude veliká,protože na ultrazvuku mi doktor ve 30t.řekl,že má 1360g od tý doby nevím,ale já jsem přibrala od tý doby dost.A přítelova máma mě straší,že na vnuka používá pořád v 1 a má přes 6kg.Tak prosím poraďte.Díky Petra a hezký den i když v Praze to moc vesele nevypadá.

podle toho, jak to tady ctu, tak vitezi Happy Bella :) a ja si taky myslim, ze jsou nejlepsi. Pampers nam vubec nevyhovovali, malej z nich byl celej rudej na zadecku a vsude :)

Ahojka, já jsem koupila startovní Happy newborn, jsou to ty nejmenší a myslím si, že je lepší mít menší, protože Ty povolíš, než mít větší plínečku a miminko Ti bude učurávat bokem, protože mu to bude veliké. Ale i tak je to především o zkoušení, ne každé plínky sednou, někomu vyhovují Pampers, někdo zase na ně strašně nadává, že jsou mimi s nima pokakané až na záda... holt se musí zkoušet a vylučovat.

ahoj já jsemměla vporodnici pampers newborn, to jsou myslím 1, Kubíček měl 3950g, když se narodil a seděli nám perfektně, pak jsme je ještě používali asi dva týdny doma a teď máme 2 nebo 3.Já bych si do porodnice pořídila ty newborn.

tak mi mame zatim huggies classic2,ty jsme dostali...v lekarne se chstam koupit ty nejmensi...A jak to je v dnesni dobe s latkovyma plenama?Pouzivaji se??Nekdo rika ze je nepouziva nekdo je pouziva tim zpusobem ze je da do jednorazovych nekdo ma kalhotky...poradte prosim..

In reply to by jitka.jessi

ahoj jity, my pouzivame nekdy na doma latkove vicevrstve. koupila sem je v HM studiu ve Futuru v Brne v Herspisich. A tyto pliny davam do kalhotek, ktery sem koupila v obchode brana k detem v Brne. Urcite toho bude hodne i na netu o latkovych plinech. Pekny den

Ahoj Petulo.Do porodnice klidně stačí velikost 1,ale když budeš muset zakládat kvůli kyčlím,budou se ti hodit ty větší!

Ahojky Péťo, já se chystám taky koupit do porodnice velikost 1, ale furt přemýšlím jakou značku. Asi jich ze začátku vyzkouším víc a uvidím, co nám sedne. :) To samé s kosmetikou - jestli Nivea nebo Sebamed? :00:

Petul,ja mam plinky happy s vykrojenym pupickem vel 1(2-5kg)a kupovala sem je v lekarne,pry sou tuty plinky dobry kvuli tomu jejich pupicku ze je to nedre..tak uvidime.papa

In reply to by P.mendy

tyto plínky jsou super a mají je v každém Albertu. :-) Ale nakonec všechny plínky jsou novorozeněti veliké, zato ty malé (i když jsou velké) vydrží tak měsíc, a pak už se kupují 2. :a:

To je divný, že si je nesehnala. Já mám taky koupený Pampers 1 New baby, asi 2 balíky a potom už větší z DM. Ještě se někde koukni, ale ty větší se vám určitě neztratí :///: a brzy na ně dojde. Jinak to počasí je fakt hnus, minulý týden jsem se rozčilovala, že je takový vedro, teď zase, že je zima :s:

Ahoj Peti, ja urcite kupovala do porodnice a na prvni tyden pliny pro New born 2-5 kg. Malej byl velikej mel 4 kg a byli mu akorat ty o velikost vetsi 3-6 mu byli veliky, ty sem mu zacala davat az ve 14 dnech. Zajdi do DM drogerie, tam by meli New born mit, bud Pampers, nebo Baby love, ty jsme meli my. Drzim palceky

Ahoj Peti, ja urcite kupovala do porodnice a na prvni tyden pliny pro New born 2-5 kg. Malej byl velikej mel 4 kg a byli mu akorat ty o velikost vetsi 3-6 mu byli veliky, ty sem mu zacala davat az ve 14 dnech. Zajdi do DM drogerie, tam by meli New born mit, bud Pampers, nebo Baby love, ty jsme meli my. Drzim palceky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky