Dobrý večer ženy....

18.05.2009

Takže zíta jdu opět na gyndu do poradny, tak sjem zvědavá na nové zprávy. Průkajda zřejmě ještě asi nebude, neboť můj Dr. dává až ve 12. týdnu. Bříško nějak rychle roste...tak jen doufám, že nepřiberu víc jak u Eli, teda budu se snažiti :!k:nevolnosti stále jsou, ale už to není tak hrozné...je zajímavé, že u Eli to bylo v pohodě a teď trpím jak pes. Sice neblinkám, ale někdy mi je blbě třenba i celý den. Když se nenajím, je mi špatně, když se najím, je mi ještě hůř...tak si vyber, že :? ale úlevou je opravdu zázvorový čaj a zázvorová lízátka. No nic , jdu jsi nastudovat nějaký zdravý jídelníček pro těhulky. A kjak s emáte vy?pište...ikdyž možná si to přečtu jindy....a podám hlášení, jak jsme zíta dopadla. Majte sa fajn...papa :a: ;)

Dupko, divala jsem se na Tvůj profil a zjistila, že jsme na tom dost podobně. Nám se narodil loni v březnu klučík a teď jsem v 9tt. Protože mám dvouletý rodičák, chtěli jsme mít děti docela rychle po sobě. Ale teď při druhém těhu je mě teda mnohem hůř než předtím. I když i s malým lížeme zázvorová lízátka :) Měj se pěkně, ať zvládneš obě "mimča"!

Ahojik Dupi, Dupi, Dupinko!!!!!!!!!!!!!!
No ne - co to vidim - VELIKAAAAA GRATULACEEE...... Tesa me sem teda malinko nasmerovala, ale musela sem se osobne presvedcit a ono vazne - uz tu mame dalsi druhotehulku.
Supeeeeeeer!!!!!!!!!! Moc vam blahoprejeme.
Tak hlavne hodne zdravicka, pevnych nerviku s Eeeeeliskou, a hlavne - at je vse v poradku, ju?
A nekdy se ozvi, ty nase slehackova mafianko, jo????
Papicek:
SHARANE+LUCINKA

Dupko, já zírám a gratuluji zároveň :\x: :||): :k: jaký to je bejt zase těhulka a přitom zvládat Elinku? Já si to s Julísem nedovedu vůbec představit :00:

ahoj Dupko, ani nevím, jestli jsem ti pogratulovala k dalšímu těhulkování. tak kdyžtak opožděně gratuluji :k:
určitě tě nevolnosti brzo přejdou...za chvíli máš první třetinu za sebou ;) tak přeju pěkný zprávy v poradně a podej brzo hlášení.
no a jak se máme....toník capká kolem nábytku, vzteká se, když něco nemůže...no znáš to. no a neberu antikoncepci, tak snad se brzo zařadím mezi vás druhotěhulky :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka