konec pohodovyho spanku pokracovani

29.05.2009

Ahojky maminy... tak jsem vam predtim psala, ze mi mala posledni dobou nechce spat, tak ted uz mi zase spi celou noc, ale JAK!!! Predtim jsem ji vzdy dala do jeji postylky a ona hned usnula, jenze ted ji tam dam a ona kope, cela se mi pretaci a po chvilce se rozbreci a proste tam neusne. Takze jediny misto, kde usne je kocarek, jak s nim jezdim a drkotam, takze ji uspim tam, jenze ji v nem musim nechat, protoze jakmile ji prendam do postylky, tak se vzbudi a zase rev. Jenze v prubehu noci se vzbudi i v tomm kocarku, tak ji musim vzit k nam do postele, kde spi samozrejme bez problemu, jenze se zase nevzspime poradne ani ja a ani pritel. Tak co mam sakra delat? Proc najednou odmita spat v postylce?Jsem z toho uz fakt hotova!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, tak můžete ještě vyzkoušet těsné zavinutí.
Náš Matěj bez toho prostě neusne nikdy, jen v kočárku, když jsme venku. Jinak máme tu velkou plenkovou osušku, kterou složím do trojúhelníku, Matýskovi připažím ručičky k tělu a celého ho do toho velmi těsně zamotám, v noci ještě zavážu do té staré krajkové zavinovačky a zatím to 100% funguje v noci i přes den. Když vidím, že už je mrzutý, zívá a žmoulá si očička, zamotám, vrazím dudlík a do minuty chrní. No a takhle teď přes den spinká co 1,5-2hod vždy min na 40min. Pravda, že dřív se u motání čertil a než usnul, tak taky chvilku, ale teď jakoby se těšil, že mu pomůžu usnout. Tak snad nám to vydrží a snad se taky pak naučí spinkat jinak.

No jéje!!!!Tohle vůbec nezním. Já dám malou o půl deváté do postýlky a spí tak do pěti, pak se nakojí a zase spinká. Už ani neuspávám, vystačí si smaa,trvá to už cca 2měsíce, tak snad nám to vydrží. Radu nemám - jedině nenutit a nechat v kočárku. :cc):

ahojky. To mě malá taky krásně spinkala. Ted se mi budí poslední dny kolem 3-4 hodiny na jídlo a neusne. Chce si hrát a povídat... Usíná až po dalším kojení. A to mi spinkala už celou noc :(
Já být na tvém místě tak ji nech spinkat v kočárku. Vyspíte se všichni. pa pa

Ahojky,
tak to buď ráda, že ti v postýlce spala aspoň chvíli...
My ji totiž máme u postela jen jako zarážku, aby malá nespadla...a to už je jí 10m a spala v ní snad jen týden a to stejně jen chvilku, potom jsem si ji brala k sobě, protže tam byla celá neklidná...
Ale čím to je, nevím...my uspávali malou od narození así do 7měsíců na míči...děsné...jendou jsem si jen tak s ní zkusila lehnou do postela...vypila flašku a spala :? Takže to chce asi čas, ale v postýlce jsme ji prostě nenaučili.
Tak neboj...takovýho zlobíka nemáš doma sama :) :) :)

ahojky, já ti asi neporadim. My spíme celou noc krásně v postýlce, každý 2 hodiny se budíme na jídlo. Úderem 5 hodiny se Míšánek probere a chce si hrát. Tak ho vezmu k nám do postele a chvíli si s ním hraju a pak usnu........ Míšanék neusne a pak vůbec nemůže zabrat. Vztéká se, mlátí ručičkama a je na něm vidět jak moc by spal a nejde to. V postílce to samý. Takže ho vezmu a skáču na balonu a uspím ho aspoň třeba na 30 min. někdy vydržel i hoďku.......a dneska nezabralo vůbec nic.......takže jsem vzhůru s malýma přestávkama od 5 hod.......todle asi dlouho nevydržim.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka