názor na spinkání v polštáři

29.05.2009

Holky, malej spí na polštáři či peřince. Má to jako hnízdečko a spí celou noc. Jednou jsem mu to sebrala a spal jen na matraci a budil se mi každý dvě hodiny a hrozně mi v postýlce cestoval.
Co myslíte navadí to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, toho bych se hodně bála kvůli správnému vývoji páteře. Abys mu nezpůsobilo skoliózu. Tu knížku mám taky, ale tam je to doporučované pro neutišitelné děti, které jinak neusnou-udělá se taková loktička, ale určitě to není napořád. Ne nadarmo doporučujou dávat polštářek až tak v roce.

In reply to by Radouš

to je uplna pravda, deti na polstari spat nemaji. A nemusi mit polstarek ani v roce, pokud ho vylozene nevyhledavaji. A ze polstarek chce poznas podle toho, ze si zacne vyhledavat a tulit se k nejakemu plysakovi nebo k dece. Aspon to mi rekla rehabilitacni sestra. Jinak staci smotat treba rucnik a polozit kolem mimi - udelat takove hnizdecko, tam se citi dobre.
:a:

In reply to by Natalid

jj, s tím ručníkem je to pravda. Kamarádka takhle dávala od malička smotanou plenku nebo svoje tričko a malej se k tomu tulil :-)

V knížce Něžná náruč rodičů to přímo doporučují. Napsala to Eva Kiedroňová - rehabilitační sestra, která se zabývá správnou manipulací dítěte. Právě aby neměly děti křivou páteř a aby se správně vyvíjeli. Takže neměj strach, děláš to dobře.

Ahoj,tomu našemu se to taky líbí ale jak už je tu práno,bála BYCH SE O JEHOPÁTEŘ.zKUS HO ZAVINOUT DO DEKY A POSTRANÁCH TŘEBA NĚČÍM VYPODLOŽIT ABY NEMOHL CESTOVAT.vŠAK VY SI NĚJAK PORADÍTE :one:

ahoj, malej se cítí v polštáři v bezpečí. Já bych se bála o zádíčka-o páteř. Přecejen polštář je hodně měkej. Zkus ho balit do deky jako do zavinovačky a polož normálně do postýlky..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka