Kojící polštáře

29.05.2009

Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat jakou výplň kojících polštářů doporučujete. Mají velký výběr přes zrní až po kuličky. Děkuji :§: :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, ja mam polstar s tema kulickama, ale musim rict, ze vic jak na kojeni byl vyuzivany jinak. Jako zabrana aby prcek nekam nespadl a nebo kdyz se ucil sedet tak ho mel kolem sebe jako operu. Ted cekame druheho sviste takze verim, ze vyuzit bude opet. Ale co se tyka te vyplne tak si myslim, ze je naprosto idealni. I co se tyka alergii. A jak bylo napsano o polstarku s tresnovymi peckami, souhlasim s tim, ze je naprosto perfektni ja ho pouzivala dost na brisko, a navic jsem mu ho davala vecer do postylky k nozickam, maly mel porad studene nozicky a opravdu to pomahalo. Jak na nozicky i na brisko, vzdycky se mu ulevilo. :s:

Ahoj, ja mam polstar z tema kulickama, ale musim rict, ze vic jak na kojeni byl vyuzivany jinak. Jako zabrana aby prcek nekam nespadl a nebo kdyz se ucil sedet tak ho mel kolem sebe jako operu. Ted cekame druheho sviste takze verim, ze vyuzit bude opet. Ale co se tyka te vyplne tak si myslim, ze je naprosto idealni. I co se tyka alergii. A jak bylo napsano o polstarku s tresnovymi peckami, souhlasim s tim, ze je naprosto perfektni ja ho pouzivala dost na brisko, a navic jsem mu ho davala vecer do postylky k nozickam, maly mel porad studene nozicky a opravdu to pomahalo. Jak na nozicky i na brisko, vzdycky se mu ulevilo. :s:

ahojky tak my kojící polštář máme s výplní kiličky ty nejmenší je to lepší protože se krásně vytvaruje,ale nepoužívám ho protože kojíme v leže,v sedě nám to nejde...ale má využití u televize,protože se po něm válíme s manželem,je to bezva poštář....má mnoho využití

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky