3D ultrazvuk

29.05.2009

Ahojte holky :) tak dneska jsem byla na 3D utz a mimco bylo jak vzdy na utz bud spalo pak se probudilo, ale maximum co jsme z neho dostali bylo ze zvedlo ruce, pak me koplo a pak zas nic. Navic bylo bokem a pak zas zadickama. Tak doktor rikal, ze to nema cenu platit si za nahravku. Tak nam dal jednu nic moc fotku :) ale tak aspon neco :D no ale to proc jsme tam sli jsme zjistili :) a to ze cekame chlapecka :one: konecne jsem se dockala a vim ze budeme mit Dominicka :) no byla jsem chvilku trosku zklamana (prala jsem si holcicku), ale uz je to dobre a ten muj se zase moc pral chlapecka . Takze jsme moc stastni. No a doufam, ze Domi se moc nezmeni a bude hodne miminko i kdyz se narodi :) kope uz asi 4tydny, ale porad jsem si nebyla jista, ale ted kdyz vidim jak je liny tak jsem :) tak se mejte pekne papa :a:

který týden jsi byla když jsi byla na 3D ultrazvuku?? Já jdu ve čtvrtek a to budu 21+4tt...sestra opo mě štěkla, že jsem se měla objednat už dávno, že to prý dělají ve 22tt....ale někde jsem četla, že se 3d dělá i kolem 28t........mám pocit, že jdu nějak brzo,ne,??

In reply to by misimisi

Ahojky!Sice to nebyl dotaz na mě,ale moje Dr.mě řekla,že až kolem 25.týdne!A hlavně je to úplně jedno v jakým týdnu tam jdeš.Jsou tady i takové těhulky,kkteré byli na 3D UZ už třeba ve 13 týdnu...A kam jdeš si nechat dělat ten 3D UZ???

Ahojky Heluško!Moc gratuluji k chlapečkovi!!!J :one: á tam jdu až za 5týdnů :( Nevim proč naše Dr.nepouští dřív...Jsem ráda,že jste vpořádku oba dva!!!Tak si prcka užívej!Pa :a:

ti gratuluju k chlapeckoviiii je to krasn ypocit ze videt ten ultrazvuk a sliset co to vtobe roste preju zdravicko a pohodove dotehulkovani :a:

no ja jsem taky byla ve 20tt na 3D ultrazvuku kde mi řekli že to je 100% kluk a nakonec u druhého dr. mi zas tvrdili že je to holka :-D takže jdu na 3D znova za dva týdny tak jsem zvědavá.No tak ať máte prcka zdravého , buď ráda že je klidný my sice máme záznam ale nic moc protože byl pro změnu tak živý že jsme ho moc nezachytili a na fotku uz vůbec ne :-)

In reply to by kacken

Tak to je drsne a ja uz mam modre papucky pro toho naseho prdolku :) tak uz bych chtela aby to tak asi zustalo :) v pondeli jdu na velky utz tak jsem zvedava :)

:a: gratuluji k chlapečkovi,já byla na genetickém UZ minulí týden a pan doktor nám povídá."chcete vědět co to bude?Já už to vím" :s: Tak já na to no jasně chceme to vědět a pan doktor tak to je :cc): ,tos měla vidět jak se tatínkovi rozzářily očička :///: Tak se už těším,dcera byla s náma a tak jsme se radovali všichni spolu,už láduje pračku svojima plyšákama co dostala za celé dětství a daruje je bráškovi.JInak malej je taky strašně klidný,na UZ zvedl jen ručičku aby se neřeklo a pak mi pan doktor musel klepat na bříško aby mohl kouknout na nožičky,tak jsem taky zvědavá jestli mu ten klídeček zůstane i jak se narodí nebo bude řádit :c: tak si to hezky užívej a opatruj se :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo tak to se divim vetsinou to je z te plodovky pry nejpresnejsi :) ale tak dockala ses vytouzene holcicky :one: ja cekam prvni tak si rikam tak treba priste :) a tesim se na neseho maleho rostaka :mimis: a hlavne at jsme vsichni zdravi a spokojeni :) tak se mej pekne a drzim palecky at ti vsechno dobre dopadne :)

Ahojky, gratuluji k chlapečkovi a přeji hodně zdraví vám oboum. Kde jsi byla na UTZ? Dominiček je krásné jméno. :one:
Už se také moc těším na 3D utz jdu až ve 24tt a nemohu se toho 17.6.dočkat. Viděla jsem tu už spoustu krásných fotek mimoušků a doufám, že Natali nebude tvrdohlavá a bude se hezky natáčet. Když jsem byla na jednom z posledních utz tak mi dr.říkala ať vstanu a začnu skákat, aby se naše tvrdohlavé stvoření trochu přetočilo a něco viděla. :s:

In reply to by Heluska11

Gratuluji a od kolikátého týdne jsi začala cítit pohyby? :) Už se nemůžu dočkat až dostanu kopanec :) A až vyrazíme na 3D Ultrazvuk. Ještě si musím tak měsíc počkat, ale už aby to bylo. Zatím papa a přeju krásné těhulkování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka