Ahoj

18.12.2007

Ahojte holky, tak jak se máte? Já tady ale dlouho nebyla, měli jsme před svatbou, pak na mě dolehly Vánoce, a já byla ráda, když jsem si zkontrolovala e-mail. Tak co, všechny už máte napečeno a nakoupené dárečky? My už pořídili kočárek, naskytla se dobrá koupě, ale odlifrovala jsem ho k babi, jsem řekla, že doma nebude. Dneska mě čeká pečení cukrovíček, těstíčka mám hotová od včera, tak to půjde jedna dvě, jen mimísku se zadělávání vůbec nelíbilo a nebo se už nemůže dočkat cukrovíček... Mimísek se má moc dobře, na velkém UZ ve 20tt bylo všecno naprosto v pořádku, paní doktorka si dělala legraci, že prďous má naštuvané tabulky, sedí přesně na den, ve čtvrtek mám mimikontrolu v poradně. Jen nebylo vidět, copak čekáme, mimi má mezi nožičkama pupeční šňůru - no šikovné po mamince.

Nějak mám problémy s váhou, no ale to mám konec konců celý život. Tak jsem si říkala, že když ještě napeču tak to bude ještě horší, ale je fakt, že mě svrbí ruce. Přítel na sladké moc není ale já ano:-( Tak poprve letos opravdu nepeču!! Jsem v 17 týdnu a už mám o 6 kg víc. Asi je to i tím že nechodím do práce, ale stejně.
A už se těším na fotečky....

In reply to by Majča

Tak já letos napekla, elkem bude 10 druhů cukroví i s nepečeným, ale dělala jsem to z polovičních dávek, je toho opravdu trošinka a jak krásně to voní, manžel taky nechctěl, abnych pekla, ale včera chvoil a že to krsně voní... Hele, s tou váhou si nic nedělej, hlavně ať se máš dobře ty i mimísek. Já jsem taky doma už od druhého měsíce.

In reply to by kvitecko (neověřeno)

budou, ale asi tak až o víkendu, jsou docela veliké, musím si počkat na prográmek na fotečky abych je zmenšila. Jsem trdlo a jinak to neumím ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka