antib.v těhu.-(

29.05.2009

ahoj,
tak po neuspěšném domácím lečení zánět.moč.cest mě zhoršení dovedlo na urolog. a tam mi napsali antib.vím že se bez nich z toho nevyhrabu po předchozích zkušenostech ale v těhu z toho nejsem moc nadšená,napsla mi Amoksiklav 375 mg s tím že ví že jsem těhu.Má s tímto problémem či antib.holky někdo zkušenosti?ach jo všechny nemoci se na mě pěkně sypou,.. :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja jsem v tehu brala antibiotika 2x. Jednou na zanet mocovych cest a druhy na opakovany zanet pochvy.Taky jsem mela strach ale vzdy jsem se zeptala dok a ta me vzdy rekla ze jsou to antibiotika pro tehotne ze nemusim mit strach! Sice ten blby pocit tam byl ale vsechno ok!!!!

:a: já měla zánět močových cest v 13.týdnu a dostala jsem taky antibiotika,ale už si nevybavuji ten název,je možné že i ty samé co máš ty...Neboj se kdybys je nemohla tak ti je určitě nepředepíše,mě říkal můj gynekolog že jsou vyloženě pro těhulky...napsala ti je praktická,nebo gynekoložka? jestli praktická tak se pro jistotu porad s gynekologem,ale jinak bych se nebála :a: brzo se uzdrav :h:

In reply to by Guffanecek

ahojky,
napsal mi je urolog,a pak mě poslal na gyndu s tím at se na mě koukne jestli to nemám od gyn.problému ale jen si vzala papír sestra a říkala že mám přijít jak jsem obědnaná,TAK SNAD VŠE V POHO.Urlolog věděl že jsem těhu a říkal že bez antib.by to bylo horší pro mě i pro mimi,že tyhle se většinou dávají tehulkám,i když já nejsem zastánce žádných antib.ale v tomto případě je to jediné co mi zabere

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky