Maminy, co presujete mimča do vajíček

29.05.2009

Na téhle stránce píší, proč nenechávat vajíčka, byť jsou určená do 8-9 měsíců, tak dlouho, pokud mimču čouhají nožičky nebo hlava. JUkněte. Dělají autosedačky 0-18kg, které se dají polohovat stejně jako vajíčka, dávají se proti smšru jízdy, ale jsou větší a pohodlnější, navíc pro mimčo bezpečnější. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

To je ale logické, ne, že nebudu dávat dítě do autosedačky, když je mu malá a čouhá mu z ní hlava.... :00:

In reply to by Raduš.ka

No tak pardon, jen že v předchozích diskuzích tady některé holčiny psaly, že mimi "presují" ještě do vajíčka, protože neumí ještě sedět. Tak jsem jen chtěla poradit, že to není třeba, že dělají větší sedačky s možností sklopení stejně, jako jde vajíčko. Tak se nemusíš zlobit. Pokud to ty neděláš, nemusela ses k tomu vyjadřovat. Chtěla jsem jen pomoct.

ahoj, my budeme skořápku(vajíčko) využívat jen prvních cca 5-6 měsíců a pak máme autosedačku která je variabilní jak píšeš. Dá se uvázat i protisměru jízdy a sklopit-takže vypadá taky jako skořápka, je ale hodně mohutná. Potom až malá doroste do správné velikosti obrátímo po směru jízdy...
skořápku budeme používat z důvodu že je lehká a přenosná-máme malé auto a tak se nám do něj nevejde kočárek-myslim tím když pojedeme do krámu a nebo k rodičům, až budeme moc dát malou do golfek, tak změníme autosedačku :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka