Co na ublinkávání a blinkání???

29.05.2009

Ahoj mamči,
poslední dobou doma pořád blindíme.. Papáme už jen Nutrilon.. mlíčko nám vyjde odstříkané tak na jednu porci za den.
Máte někdo zkušenost s Nutrilonem 1AR a nebo Nutrilonem Omneo?
Ten AR už máme doma, ale dám ho jen někdy, když sem ho dávala stále malý nemohl kakat a měl tuhý bobek- doslova bobek.
Ten omneo by měl být snad na lepší zažívání.. tak nevím..
Poradí nám někdo???
díky V.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zdárek. Ten Nutriton, jak píše kolegyně pode mnou opravdu pomáhá a když jste na UM, tak budeš mít jednodušší to prckovi dát. Normálně ho zamícháš do mlíka podle toho dávkování, co je na krabici nebo zkus dát ze začátku míň, ať to není hustý moc. Stejně musíš ale pořídit savičku s větší dírkou, aby to proteklo. Náš Kuba blindil jak Alík a už jsem nevěděla, co s ním, tak jsem koupila tohle a pomohlo to maximálně. Jenom to musíš po tom, co to zamícháš nechat pár minutek stát a zamíchat to znova. Ale na tý krabici to je všechno napsaný. Přeju ať vám to pomůže jako nám :a: .

In reply to by Lara78

Holky, já sem volala na tu linku Nutrilonu a tam mi řekli, že se to může dávat i do Nutrilonu ten Nutriton a že to mám vyzkoušet co bude malému vyhovovat.. nedávkovat jak je na krabici a zkusit třeba 1 odměrku do 90ml když bude blinkat přidat půl odměrky atd... tak to teď zkoušíme

ahoj nam dr. na ublinkavani doporucila Nutriton je to přídavek do mléka pro deti ktere ublinkavaji. je to jen prirodni vlaknina ktera jim mlicko zahusti a uz se jim to nevraci zpet. Jen co jsme to koupili tak jsme prestali ublinkavat pokud bys mela zajem prodam.

In reply to by cifrspionka

Ahoj Jíto, a ten Nutriton pomáhá? Malá pořád blinká, tak jsem koupila nutrilon AR, sice pomáhá, ale je to hrozně hustý a hrozně to trvá než to vytáhne z flašky a je i docela drahej, kolik stojí ten nutriron a dává se normálně do Um? Když tak ho od tebe koupím

In reply to by alusaP

Ten nutriton je na zahuštění mateřského mléka, nebo popř. UM ale obyčejného. Pokud už máš to AR, tak to je už to zahuštěné, takže to zahuštěné nehusti.... nebo ho v bříšku zabetonuješ.
Určitě se ale poraď s dr, než začneš podávat takové přípravky :a:

In reply to by Lara78

Ahoj, no jasný že bych jí nezahustila AR, to by byla chudinka..já myslela., že bych to vyzkoušela místo toho AR, ale koukám, že to asi vyjde uplně nastejno cenově jako ten AR...

In reply to by alusaP

jé ahoj aluš. my ho právě nezkoušeli. protože blinkat přestal. je to original zabalena krabice. pisou tu bud do materskeho mleka nebo do prevarene vody a podavat po lzickach. A pisou tu ze nez se proto rozhodnes mas se poradit s dr.

In reply to by alusaP

Radši se poraď s doktorkou, jestli ti to AR nepomáhá :a:
My jsme teda na mateřškým, zvracíme o stošest, ale protože malej stejně přibírá hezky, tak se to neřeší. Pokud by kvůli tomu blinkání hubnul, tak by vás mohla poslat na vyšetření. Pokud je to akutní, tak se to řeší i operačně.
My ten Nutriton jsme použili jen jednou.
Náš malej totiž má zvracecí hodiny nepravidelně a já to nechci dávat, pokud je to zbytečné. Takže jeden den dobrý a pak z toho má dny, kdy já jenom převlíkám a převlíkám. Ale už budeme mít 5 měsíc a trochu se to zlepšilo. :a:

In reply to by Lara78

Nelince už bude 6 měsíců a pořád blinká, ale jen po mlíku, po zelenině a ovoci ne...ten AR jí pomáhá, myslela jsem jen, jestli ten nutriton nevyjde levněji, ale asi ne. Doktorka mi ho schválila, ten AR, když jí pomáhá...tak zustaneme u něj. Jinak malá přibírá krásně, má 8kg...takže na váhu to vliv nemá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka