Můj chalepeček má rád vše podruhé...aby toho nebylo málo,

28.05.2009

tak nejenže byl můj chlapeček dvakrát na operaci kvůli té tříselné kýly, tak půjde podruhé na sál i po té tracheostomii, sice ne přímo jej budou operovat, ale včera, jak byl po te operaci - tracheostomii tak neklidný, tak se mu podařilo vytáhnout si tu trecheostomickou trubičku, tak jej museli napojit na tu umělou plícní ventilaci přes pusinku a ránu překrýt sterilním krytím, a jelikož je ta rána čerstvá, tak jej zítra zase uspí a půjde na sál, aby mu to dali zpět......po dlouhé době jsem zase volala ja a takové zprávy :-(

Je toho na mne šíleně moc, zase se nevypsim, není mi dobře...a zítra zase budu prožívat to, co včera, tak jsem bulela jako želva, tak si to zopáknu.

Doufám, že to všcko dobře dopadne. Je mi zase na nic, proč to všecko nemůže být jednodušší, proč se ten můj chlapeček musí toliko trápit.

Tak nám tetky držte palečky, můj malý je bude potřebovat :-)

A já si asik koupím velikánskou čokoládku na nervy :-)

Pa všem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tomík to zvládnul i na podruhé, nervy to byli šílené, ale zvládnul to.
Ve čtvrtek to budou dva týdny co jej přeložili na jiné oddělení, tam se mu daří dobře, už není na přístroji, dodávají mu jen něco málo navíc kyslíčku.

Takž se to lepší nooo.
A svítá nám naděje, že za chvíli s ním budu v nemocnici i já, ale to chce ještě trošku času.

Ahojky je mi lito ze mate takovehle problemy :( ,drzim malemu moc pesticky aby vam vsechno dopadlo dobre a byli jste uz v poradku doma :one: Hodne stesti a drz se mamko synacek te poterbuje!!!!!!

ahoj, to je mi moc líto, že to máte takhle komplikované. Ale oba už víte, jak to v dobrém zvládnout, tak to jenom zopakujete, vše dopadne dobře, vím, že se bojíš, čolokádku si dej, ale věř, že bude už jenom dobře a líp

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka