nástup do porodnice

28.05.2009

Ahojki :ooo: tak dnes jsem byla v poradně a verdikt zní zítra nástup do porodnice cca 2 týdny před termínem.Mám vysoký tlak a za týden jsem přibrala 3kg a mám strašně nateklé nohy takže asi mi budou vyvolávat porod.Sice malému se ještě nechce,ale Dr.se to nelíbí tak mě tam zavřou a snad mi to urychlí.Chtěla jsem se zeptat jestli tohle některou z vás nepotkalo.Nevím v kolik tam mám nastoupit.Tak třeba už bude malej do červíků na světě a bude další květnátko.Držte palce at mě tam dlouho netrápí.Mája :ooo: :ooo:

Ahojik ja byla 11.5. na vyvolani mela jsem dvojcatka a byla jsem 37+5t,tak mi zavedli tabletu za cipek a zacly mi bolesti.Jen se to musi prezit,vyvolavany porod ma intenzivnejsi vztahy a castejsi,aspon ja to tak mela,ale porodila jsem za 6 hodin.Drzim ti palecky a mnoho sil u porodu,kazdy porod ma neco dosebe a kazdy boli..zatim pa..

Ahojky,ja mela naprosto to same.Uvidis treba dostanes kapacku a bude to par dni dobre,tak pousteli holky domu co tam semnou lezeli ;) Ja mela tlak furt vysokej i po praskach i po kapackach a nakonec jsme sli ve 39tt na vyvolani(ale Justýnce se nechtelo)tak jsme sli nakonec na cisare.

Ojinka

Tak to mě mrzí že máte problémy ale zas na druhou stranu budeš mít broučka brzy u sebe. Držíme palečky aby vše proběhlo tak jak má a ty jsi měla lehký porod

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka